آموزش خوراك پوره نخود نخود فرنگي و كوفته مرغ
مواد لازم
مواد لازم پوره
سيب زميني پخته 3 عدد
نخود فرنگي پخته 1 ليوان
سير 2 حبه
روغن زيتون 2 قاشق غذاخوري
نعناع تازه 3 ساقه
آب ليمو 1 قاشق غذاخوري
نمك، فلفل به ميزان لازم
مواد لازم جهت تهيه كوفته مرغ
سينه مرغ 1 عدد
ران مرغ 2 عدد
پياز 1
سير 2 حبه
آرد سوخاري 2 قاشق غذاخوري
جعفري خرد شده يك سوم استكان
ادويه كاري دو قاشق چايخوري
پودر فلفل قرمز شيرين 1 قاشق مربا خوري
مواد لازم رويه
بيكن 7 الي 8 ورق
پياز 1 عدد
روغن زيتون 2 قاشق غذاخوري
نمك، فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه
1-تمامي مواد پوره نخود فرنگي را كه شامل سيب زميني، نخود فرنگي، سير، نعناع، آبليمو، روغن زيتون، نمك، فلفل است را در غذا ساز ريخته آنقدر مخلوط كنيد تا پوره اي يكدست و كاملا نرم بدست آيد. پوره را به ظرف ديگري منتقل كرده، ظرف غذا ساز را شسته خشك كنيد.
2-مواد كوفته را كه شامل سينه مرغ، ران از استخوان جدا كرده مرغ، پياز پوسته گرفته، سير، آرد سوخاري، جعفري خرد شده، ادويه كاري، نمك و فلفل ميشد را در غذا ساز ريخته آنقدر بزنيد تا شبيه همان پوره شود نكته اساسي در تهيه كوفته مرغ زياد مخلوط شدنش است (من هميشه در كوفته مرغ نصف قاشق مربا خوري پودر مغز هل، يك چهارم قاشق چايخوري فلفل يك پنجم قاشق مربا خوري دارچين، كمي زنجبيل تازه رنده شده، سير، پياز و روغن مايع به اندازه دو قاشق غذاخوري سر پر مي ريزم شخصا از ادويه كاري استفاده نميكنم چون بويش را در خوراك ها نميپسندم و كوفته ها را همراه ماكاروني سرو ميكنم طعمش خيلي خوب ميشود) به اندازه گروه از مخلوط مرغ برداشته در روغن داغ آفتاب گردان سرخ كنيد. سپس كوفته هاي سرخ شده را روي حوله كاغذي قرار دهيد تا روغن اضافه اش كشيده شود.
3-پياز را باريك بلند خرد كنيد (ژولين) و در مخلوط روغن مايع و روغن زيتون سرخ كنيد. وقتي طلايي شده به آن بيكن خرد شده افزوده تا طلايي شدن بيكن ها را به سرخ كردن ادامه دهيد به مخلوط پياز و بيكن نمك و فلفل افزوده ظرف را از روي حرارت برداريد. ظرف مناسبي آماده كرده كف ظرف را با پوره بپوشانيد. رويش كوفته ها را چيد روي كوفته ها از مخلوط پياز و بيكن قرار دهيد.
منبع: مجله مراحم
لينك مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-180.html