یکشنبه ۲۳ دی ۰۳

استيك شتر مرغ

۱۰ بازديد

آموزش و طرز تهيه استيك شتر مرغ با سير و جعفري

 آموزش و طرز تهيه استيك شتر مرغ با سير و جعفري

آشپزي

مواد لازم

گوشت ران شترمرغ يا فيله ورقه‌شده               150 گرم
فلفل سياه                                               نصف قاشق چايخوري
پودر سير                                                  1/3 قاشق چايخوري
پودر زنجبيل                                               نصف پيمانه
جعفري خردشده                                        نصف پيمانه
سير                                                       دو حبه
روغن‌زيتون                                                سه قاشق غذاخوري
نمك                                                       به ميزان لازم

طرز تهيه

گوشت را ورقه كرده و ما‌‌‌ بين دو كيسه فريزر با بيفتك‌كوب مي‌كوبيم تا نازك شود. سير را كوبيده و يا ريز كرده به همراه جعفري خردشده، پودرزنجبيل، فلفل سياه، پودر سير و روغن‌زيتون خوب مخلوط مي‌كنيم. مخلوط را در ظرف مسطحي ريخته و گوشت ورقه‌شده را در اين سس مي‌خوابانيم به طوري كه هر دو طرف گوشت آغشته به سس است روي گوشت را با سلفون مي‌پوشانيم و به مدت هفت تا هشت ساعت در يخچال نگهداري مي‌كنيم. نمك را به هر دو طرف گوشت مي‌پاشيم. تابه چدني را كمي چرب كرده و با حرارت زياد استيك را سرخ مي‌كنيم.

لينك مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-160.html

استيك بوقلمون

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.