آموزش و نحوه درست كردن كباب مرغ يوناني
مواد لازم
سينه يا ران مرغ بدون استخوان 500 گرم
سير 1 تا 2 حبه
پودر جعفري 2 قاشق سوپخوري
پودر اورگانو 2/1 قاشق سوپخوري
آويشن 1 قاشق سوپخوري
آب ليموي تازه 2 تا 3 قاشق سوپخوري
روغن زيتون 3 تا 4 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل سياه مقداري
سيخ چوبي به ميزان لازم
طرز تهيه
گوشت مرغ را به قطعات 2 تا 5/2 سانتي خرد مي كنيم. سير رنده شده را در كاسه گوشت مرغ ريخته و پودر جعفري، پودر اورگانو، آويشن، آب ليموي تازه، روغن زيتون ونمك و فلفل سياه را به مدت 2 دقيقه خوب مخلوط كنيد و سپس در هر سيخ چوبي 3 تا 4 تكه از گوشت مرغ را قرار داده و به مدت 8 دقيقه الي 10 دقيقه با درجه زياد كباب پز برقي و يا مدت 5 الي 6 دقيقه براي هر طرف در تابه با حرارت متوسط با كمي روغن سرخ كردني، سرخ نماييد و با ديپ ماست ميل نماييد.اين غذا را با گوشت گوسفند هم مي توان طبخ نمود.
لينك مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-128.html