دوشنبه ۰۳ دی ۰۳

نحوه درست كردن كباب مرغ يوناني

۵ بازديد

آموزش و نحوه درست كردن كباب مرغ يوناني

آموزش و نحوه درست كردن كباب مرغ يوناني

آشپزي

مواد لازم

سينه يا ران مرغ بدون استخوان                   500 گرم
سير                                                    1 تا 2 حبه
پودر جعفري                                           2 قاشق سوپخوري
پودر اورگانو                                            2/1 قاشق سوپخوري
آويشن                                                 1 قاشق سوپخوري
آب ليموي تازه                                         2 تا 3 قاشق سوپخوري
روغن زيتون                                            3 تا 4 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل سياه                                   مقداري
سيخ چوبي                                            به ميزان لازم

طرز تهيه

گوشت مرغ را به قطعات 2 تا 5/2 سانتي خرد مي كنيم. سير رنده شده را در كاسه گوشت مرغ ريخته و پودر جعفري، پودر اورگانو، آويشن، آب ليموي تازه، روغن زيتون ونمك و فلفل سياه را به مدت 2 دقيقه خوب مخلوط كنيد و سپس در هر سيخ چوبي 3 تا 4 تكه از گوشت مرغ را قرار داده و به مدت 8 دقيقه الي 10 دقيقه با درجه زياد كباب پز برقي و يا مدت 5 الي 6 دقيقه براي هر طرف در تابه با حرارت متوسط با كمي روغن سرخ كردني، سرخ نماييد و با ديپ ماست ميل نماييد.اين غذا را با گوشت گوسفند هم مي توان طبخ نمود.

لينك مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-128.html

كباب

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.