دوشنبه ۰۳ دی ۰۳

آموزش كلوچه بادنجان كبابي

۷ بازديد

كلوچه بادنجان كبابي

كيك كشك بادمجان

مواد لازم

روغن مايع و آب از هر كدام نصف پيمانه
نمك يك قاشق چايخوري
كره يك قاشق سوپخوري
بادنجان كبابي دو عدد
پنير سفيد 50 گرم
پنير پيتزا 20 گرم
نمك و فلفل و كنجد و آرد به ميزان لازم
زرده تخم‌مرغ يك عدد

كلوچه بادنجان كبابي

كلوچه بادنجان كبابي

طرز تهيه

 آب، روغن، كره و نمك را با هم مخلوط كرده و آرد را كم‌كم اضافه كنيد و ورز دهيد تا جايي كه خمير يك‌دستي به وجود آيد و به دست نچسبد. بادنجان را ساطوري خردكرده و با پنير سفيد، پنير پيتزا رنده‌شده، نمك و فلفل مخلوط كنيد. خمير را با وردنه باز كرده و با ليوان گرد قالب بزنيد. از مايه بادنجان كمي داخل خميرها قرار داده و دو طرف آن را به هم چسبانده و دو طرف روبه‌رو را به هم رسانده و مثل بقچه پيچ داده و در سيني فر چرب شده قرار دهيد. روي آنها ابتدا زرده تخم‌مرغ ماليده و بعد كنجد پاشيده و در فر با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 20 الي 25 دقيقه قرار دهيد.
كيك كشك بادمجان

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.