فيله كباب

تفريحي

یکشنبه ۰۲ دی ۰۳

فيله كباب

۲۶ بازديد

فيله كباب

( كباب ماهيتابه اي )

مواد لازم

فيله گوسفندي 300 گرم

فلفل سياه نيم كوب 1 قاشق سوپخوري

سس سويا 2 قاشق غذاخوري

پياز ساطوري متوسط 2 عدد

روغن زيتون نصف پيمانه

فلفل تازه كبابي

( كباب ماهيتابه )

طرز تهيه

ابتدا پياز و سس سويا و فلفل سياه و روغن زيتون را با هم مخلوط ميكنيم و گوشت را تكه اي خرد كرده و با مواد مخلوط مي نماييم. مواد را در ظرف شيشه اي در بسته ميگذاريم حدود 12 ساعت داخل يخچال بماند و مزه دار شود.

پس از آن فيله كباب را از يخچال بيرون آورده و تمام پيازهاي چسبيده به گوشت را از آن جدا نموده و به سيخ فلزي ميكشيم تا روي منقل كباب نماييم.مقداري هم فلفل كبابي را جداگانه به سيخ كشيده و در كنار فيله ها كباب ميكنيم.

حرارت بايد خيلي كم باشد و سيخ ها بايد كمي با منقل فاصله داشته باشند تا كباب خشك نشود. سيخها را بايد مدام بچرخانيم تا هنگامي كه يك طرف آن ميپزد طرف ديگر هم همزمان بپزد چون اگر يك طرف آن بپزد بعد بچرخانيم آب گوشت زياد خارج شده و باعث خشك شدن كباب ميشود. كباب را بايد آبدار برداريم و داخل نان گذاشته و از سيخ خارج نماييم.

كباب تابه اي

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.