آموزش و نحوه درست كردن شيريني قطاب
مواد لازم
مواد لازم براي خمير قطاب
زرده تخم مرغ دو عدد
ماست نصف پيمانه (100گرم)
روغن نصف پيمانه (100 گرم)
پيكينگ پودر يك قاشق مرباخوري
آرد به اندازه ايكه خمير بدست نچسبد ( حدود 150 گرم)
مواد لازم براي داخل قطاب
بادام پوست گرفته و چرخ كرده 250 گرم
پودر قند 120 گرم
هل كوبيده نرم يك قاشق سوپخوري
طرز تهيه
طرز تهيه خمير قطاب
زرده تخم مرغ و ماست و روغن و پيكينگ پودر را مخلوط كرده و آرد را كم كم به آن اضافه كرده و هم ميزنيم تا خمير بصورتي در بياد كه بدست نچسبد ولي زياد هم سفت و بدون كشش نشود. خمير را مدت 2 ساعت ميگذاريم تا ور بيايد.
طرز تهيه قطاب
بادام و پودر قند و هل را مخلوط مي كنيم و از خمير گلوله اي به اندازه يك پرتقال بر مي داريم , كمي آرد روي ميز مي پاشيم و خمير را با وردنه به قطر تقريباً نيم سانت باز مي كنيم و با دهانه استكان دايره هايي مي بريم و در وسط هر دايره از مخلوط بادام و هل و پودر قند مي گذاريم و خمير را روي هم مي آوريم و اطراف آن را بهم مي چسبانيم و چين ميدهيم. قطاب ها را به اينصورت آماده مي كنيم .
قطاب ها را مي توانيم در روغن سرخ كنيم و يا داخل فر بگذاريم. براي سرخ كردن قطاب ها بايد در ظرف گودي روغن فراوان داغ كنيم و قطاب ها را داخل آن سرخ كنيم.
اين قطاب ها داخل فر درست شده با حرارت 350 درجه فارنهايت به مدت نيم ساعت. بعد از سرد شدن قطاب ها را در پودر قند مي غلتانينم.
لينك مستقيم: http://mihangram.com/shpazi-207.html