آموزش و نحوه درست كردن كاتليس
مواد لازم
پياز يك عدد
سير 2 تا 3 حبه
گوشت چرخ كرده نيم كيلو گرم
نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
زردچوبه و زنجفيل به دلخواه
گشنيز خرد شده يك استكان
فلفل سبز 3 تا 4 عدد
سيبزميني 1 كيلو
پودر زيره سبز دو قاشق مرباخوري
تخممرغ 1 عدد
ليموترش تازه 1 عدد
طرز تهيه
در مرحله اول پياز و سير را سرخ كنيد و گوشت چرخ كرده را با انواع ادويهها، نصف استكان گشنيز و فلفل سبز خرد شده، تفت دهيد تا آب آن كشيده شود.
مواد را روي حرارت ملايم بگذاريد تا بپزد و جا بيافتد. سيبزميني را با آب و نمك بپزيد، سپس آنها را پوست كنده و رنده كنيد.
نمك، فلفل سياه،آب ليمو ترش ، بقيه گشنيز و كمي پودر زيره سبز به سيبزميني اضافه كنيد و آن را كاملاً ورز دهيد. از خمير سيبزميني گلولهاي به اندازه يك نارنگي برداريد و وسط آن را گود نماييد. با قاشق از مواد آماده گوشتي برداريد و ميان گلوله سيبزميني را پر كنيد و پس از بستن دهانه آن، گلوله سيبزميني را در كف دست گرد كنيد.
در ظرف ديگري تخممرغي را بشكنيد و با چنگال آن را خوب هم بزنيد و كمي نمك و فلفل سياه نيز به آن بيفزاييد. سپس كاتليس هاي فرم داده را داخل مايه تخممرغ بغلتانيد و آنها را در روغن داغ سرخ كنيد. كاتليسها را در ظرف بچينيد و دور آن را با سبزيجات تزيين كنيد.
لينك مستقيم: http://mihangram.com/shpazi-208.html