آموزش و طرز تهيه ماهي بخار پز
مواد لازم
فيله ماهي (ترجيحا بچه شير) 150 گرم
پياز كوچك 2عدد
ليمو يك عدد
فلفل دلمه رنگي نصف يك عدد
خيار شور 100 گرم
سبزي خوردن + گوجه فرنگي 100 گرم
قارچ 100 گرم
پودر پياز و نمك و زعفران به مقدار لازم
فلفل در صورت تمايل
طرز تهيه
ماهي را بعد از خشك كردن با دستمال در يك ظرف با يكي از پيازها كه خلال باريك شده و نصف ليمو و كمي پودر پياز و در صورت تمايل مقدار بسيار كمي پودر سير به مدت يكساعت با در بسته نگه ميداريم.سپس پياز دوم را در يك ظرف چدني يا تفلون
خرد كرده و ماهي را از طرفي كه پوست دارد روي آن قرار ميدهيم سپس كمي نمك و پودر پياز و كمي زعفران در صورت تمايل فلفل ترجيحا سياه روي آن ميپاشيم و در ظرف را گذاشته و با حرارت بسيار كم به حال خود ميگذاريم تا رنگ پيازها تغيير كند و ماهي بپزد .
سپس نصف ديگر ليمو را روي ماهي ميريزيم وقارچ ها را كنار ظرف گذاشته و دوباره در ظرف را ميگذاريم تا قارچ كمي نرم شود.در آخر ماهي و قارچ فوق العاده خوشمزه را در بشقاب ميكشيم و با سبزيجات تازه و خوشرنگ و كم كالري تزيين ميكنيم .نوش جان!
ايران ناز