دوشنبه ۰۳ دی ۰۳

طرز تهيه كئي‌ انار ( مازندران )

۸ بازديد

كئي‌ انار ( مازندران )

ب انار
مواد لازم
    كدو حلوايي‌ پوست‌ كنده‌ و خرد شده: 1/5 كيلو
    لوبيا چيتي: يك‌ دوم‌ پيمانه‌
    لوبيا سفيد: يك‌ دوم‌ پيمانه‌
    عدس: يك‌ پيمانه‌
    پياز سرخ‌ شده: يك‌ دوم‌ پيمانه‌
    ناردون‌ خشك‌ شده‌ (دانه‌ انار:) دو قاشق‌ غذاخوري‌
    رب‌ انار: يك‌ قاشق‌ غذاخوري‌
    سير: دوحبه‌ (خرد شده)
    نمك، فلفل‌ و زردچوبه: به‌ مقدار لازم‌
   
    طرز تهيه:
    ابتدا حبوبات‌ را كه‌ از يك‌ روز قبل‌ خيس‌ كرده‌ايم، آب‌ آن‌ را عوض‌ كرده‌ و جداگانه‌ مي‌پزيم. آنگاه‌ در ظرفي‌ ديگر كدوي‌ خرد شده‌ را با يك‌ ليوان‌ آب، به‌ جوش‌ آورده‌ وحرارت‌ راكم‌ مي‌كنيم‌ تا بپزد. پس‌ از پخته‌ شدن‌ كدو، با پشت‌ كف‌ گير آن‌ را روي‌ حرارت، له‌ كرده‌ وهم‌ مي‌زنيم.
     سپس‌ پياز سرخ‌ شده، سير خام‌ خرد شده، ناردون، رب‌ انار و نمك‌ و ادويه‌ را اضافه‌ مي‌كنيم‌ تا بپزد و كاملا جا بيفتد. 10 دقيقه‌ قبل‌ از برداشتن‌ مواد از روي‌ اجاق، حبوبات‌ پخته‌ شده‌ را اضافه‌ مي‌كنيم.
     (لازم‌ به‌ توضيح‌ است‌ كه‌ از انار تازه‌ هم‌ مي‌توان‌ به‌ جاي‌ انار خشك‌ كرده‌ استفاده‌ كرد و اگر دانه‌ اناري‌ كه‌ استفاده‌ مي‌كنيد، ترش‌ است، در صورت‌ تمايل‌ براي‌ ملس‌ شدن، مي‌توانيد يك‌ قاشق‌ شكر اضافه‌ كنيد.)

ب انار

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.