دوشنبه ۰۳ دی ۰۳

نحوه درست كردن پنكيك گوشت

۶ بازديد

آموزش و نحوه درست كردن پنكيك گوشت

آموزش و نحوه درست كردن پنكيك گوشت

آشپزي

مواد لازم

آرد                                             يك پيمانه
شير                                           يك پيمانه
تخم‌مرغ                                       يك عدد
نمك و فلفل                                  به ميزان لازم
روغن مايع                                    يك قاشق سوپخوري

مواد لازم مياني

گوشت چرخ‌كرده                           250 گرم
تخم‌مرغ آب‌پز                                يك عدد
پياز                                            يك عدد
رب گوجه‌فرنگي                             دو قاشق سوپخوري
جعفري خرد شده                          دو قاشق سوپخوري
خيارشور ريز‌شده                            به ميزان لازم
نمك، فلفل و ادويه                          به ميزان لازم

طرز تهيه

گوشت را با پياز تفت داده نمك، فلفل، ادويه و رب‌گوجه‌فرنگي را اضافه كرده و هم ‌مي‌‌زنيم سپس يك پيمانه آب افزوده و مي‌‌گذاريم بپزد تا به روغن بيفتد. بعد از روي حرارت برداشته جعفري خردشده، خيارشور و تخم‌مرغ رنده شده را با آن مخلوط مي‌‌كنيم و مي‌‌گذاريم سرد شود. آرد، نمك، فلفل، تخم‌مرغ، روغن مايع و شير را كم‌كم مخلوط و هم زده تا مايه يك‌دست شود بعد تابه كوچكي را چرب كرده روي حرارت داغ مي‌‌كنيم هر دفعه يك ملاقه كوچك از مواد را در تابه ريخته تا يك طرف پنكيك برشته شود سپس طرف ديگر آن را هم برشته مي‌‌كنيم تا مواد پنكيك تمام شود. لابه‌لاي پنكيك‌ها مايه گوشت را ريخته و پنكيك‌ها را روي هم مي‌‌گذاريم تا مواد تمام شود، ورقه آخر پنكيك بايد ساده باشد و بعد آن را تزئين مي‌‌كنيم.

پنكيك گوشت

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.