آموزش و نحوه درست كردن پنكيك گوشت
مواد لازم
آرد يك پيمانه
شير يك پيمانه
تخممرغ يك عدد
نمك و فلفل به ميزان لازم
روغن مايع يك قاشق سوپخوري
مواد لازم مياني
گوشت چرخكرده 250 گرم
تخممرغ آبپز يك عدد
پياز يك عدد
رب گوجهفرنگي دو قاشق سوپخوري
جعفري خرد شده دو قاشق سوپخوري
خيارشور ريزشده به ميزان لازم
نمك، فلفل و ادويه به ميزان لازم
طرز تهيه
گوشت را با پياز تفت داده نمك، فلفل، ادويه و ربگوجهفرنگي را اضافه كرده و هم ميزنيم سپس يك پيمانه آب افزوده و ميگذاريم بپزد تا به روغن بيفتد. بعد از روي حرارت برداشته جعفري خردشده، خيارشور و تخممرغ رنده شده را با آن مخلوط ميكنيم و ميگذاريم سرد شود. آرد، نمك، فلفل، تخممرغ، روغن مايع و شير را كمكم مخلوط و هم زده تا مايه يكدست شود بعد تابه كوچكي را چرب كرده روي حرارت داغ ميكنيم هر دفعه يك ملاقه كوچك از مواد را در تابه ريخته تا يك طرف پنكيك برشته شود سپس طرف ديگر آن را هم برشته ميكنيم تا مواد پنكيك تمام شود. لابهلاي پنكيكها مايه گوشت را ريخته و پنكيكها را روي هم ميگذاريم تا مواد تمام شود، ورقه آخر پنكيك بايد ساده باشد و بعد آن را تزئين ميكنيم.