چهارشنبه ۱۶ تیر ۹۵ ۰۱:۲۰ ۸ بازديد
لبو پلو
آشپزي
مواد لازم
مرغ پخته و ريز خرد شده 1 كيلوگرم
لبو پخته و خرد شده 4 عدد
اسفناج پخته شده: 100 گرم
برنج آبكش شده 3 پيمانه
پياز سرخ شده1 عدد
زعفران ساييده شده 1 قاشق غذاخوري
نمك، فلفل و روغن به ميزان لازم
طرز تهيه
مرغ را همراه پياز، نمك و فلفل كمي تفت ميدهيم و لبوها را به صورت دلخواه خرد ميكنيم.
اسفناجها را ميگذاريم كمي نرم شوند. اسفناجها نيازي به پخت زياد ندارند .درون يك قابلمه تمام مواد را به صورت لايه لايه به برنج آبكش شده افزوده، مقداري از برنج را زعفراني كرده و ميگذاريم تا برنج دم بكشد.
به خاطر اينكه لبوها له نشوند، پس از اينكه مواد را لابهلاي برنج قرار داديم لبو را نيز روي آن اضافه ميكنيم، چون موقع مخلوط كردن لبو له ميشود، بهتر است كه جداگانه به برنج اضافه شود.