دوشنبه ۰۳ دی ۰۳

رب پلو شيراز

۸ بازديد

رب پلو شيراز

( رب انار )
مواد لازم :
برنج يك كيلو، رب انار يك ليوان، گردو يك ليوان، كشمش نصف ليوان، شكر به اندازه كافي (بستگي به ترشي مزه رب دارد )، پياز بزرگ دو عدد، روغن

طرز تهيه:
پيازها را خلال كرده سرخ مي نمايند . بعد ازسرخ شدن، كشمش و گردو را با آن تفت مي دهند. رب انار و شكر را جوشانده و دو قاشق روغن به آن اضافه مي كنند.

مقداري آب را به جوش آورده و برنج ها را كه از چند ساعت قبل خيس كرده اند در آب جوش مي پزند و به صورت چلو دم مي كنند. قبل از آن كه برنج كاملاً دم بكشد آن را از روي اجاق برداشته با كفگير ( اسم ) كم كم به داخل چلو صافي (ترش باله ) ريخته ، از محلول رب و شكر كم كم به آن اضافه كرده، مخلوط مي كنند. سپس برنج را در ديگ يا قابلمه ريخته، باقيمانده رب و شكر را به آن مي افزايند . وقتي كه بخار اطراف برنج را پوشاند ، كشمش و گردو و پياز داغ را وسط آن گذاشته ، دم مي كنند . كمي بعد رب پلو حاضر و آماده است .

رب انار

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.