دوشنبه ۰۳ دی ۰۳

قيمه پيچاق

۸ بازديد

قيمه پيچاق
( قيمه مرغ )
مواد لازم
– گوشت قيمه اي 350 گرم

– پياز سرخ شده 1 كيلو

– خلال بادام 150 گرم

– نمك ،فلفل و ادويه و زعفران به ميزان لازم

– تخم مرغ 6 عدد

 
طرز تهيه
گوشت را با پياز كمي پخته ، پياز سرخ شده را با خلال بادام كمي تفت مي دهيم . نمك ، فلفل و ادويه و كمي زعفران اضافه كرده مي گذاريم تا كمي جا بيفتد (5 دقيقه ) اين مواد را به گوشتي كه نصف استكان آب داشته باشد اضافه مي كنيم ، مي گذاريم كاملا جا بيفتد در انتهاي پخت به تعداد نفرات تخم مرغ وسط اين خورشت مي شكنيم .با قاشق روي تخم مرغها را زعفران مي دهيم . بعد از بسته شدن تخم مرغ غذا را در ظرف سرو مي كنيم

قيمه مرغ

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.