یکشنبه ۲۰ تیر ۹۵ ۲۳:۱۰ ۸ بازديد
قيمه پيچاق
( قيمه مرغ )
مواد لازم
– گوشت قيمه اي 350 گرم
– پياز سرخ شده 1 كيلو
– خلال بادام 150 گرم
– نمك ،فلفل و ادويه و زعفران به ميزان لازم
– تخم مرغ 6 عدد
طرز تهيه
گوشت را با پياز كمي پخته ، پياز سرخ شده را با خلال بادام كمي تفت مي دهيم . نمك ، فلفل و ادويه و كمي زعفران اضافه كرده مي گذاريم تا كمي جا بيفتد (5 دقيقه ) اين مواد را به گوشتي كه نصف استكان آب داشته باشد اضافه مي كنيم ، مي گذاريم كاملا جا بيفتد در انتهاي پخت به تعداد نفرات تخم مرغ وسط اين خورشت مي شكنيم .با قاشق روي تخم مرغها را زعفران مي دهيم . بعد از بسته شدن تخم مرغ غذا را در ظرف سرو مي كنيم