یکشنبه ۲۰ تیر ۹۵ ۲۳:۱۵ ۷ بازديد
شامي گيلاني
( شامي هويج )
مواد لازم
براي 6 نفر:
? گوشت گوسفند يا گوساله: 500 گرم
? پياز: 1 عدد
? سيب زميني: 2 عدد
? لپه: 250 گرم
? مغز گردو: 75 گرم
? سبزي معطر (جعفري، تره، نعنا و ترخان): 500 گرم
? تخم مرغ: 5 تا 6 عدد
? روغن مايع: به ميزان لازم
? زعفران دم كرده: 1 قاشق چاي خوري
? نمك و فلفل: به ميزان لازم
طرز تهيه
گوشت، پياز و لپه را بپزيد تا آب آن تمام شود. سبزي را پاك كرده، شسته و خرد كنيد. سيب زميني را بپزيد و رنده كنيد و همراه سبزي، گوشت و لپه چرخ كنيد. مغز گردوي خرد شده، نمك، فلفل، زعفران و تخم مرغ را به آن بيفزاييد و ورز دهيد. به انداز? يك گردو از آن را در كف دست پهن كنيد و در روغن داغ سرخ نماييد. سپس در ظرف مناسب بچينيد و سرو كنيد.