سوفله كدو بادمجان
كيك كشك بادمجان
مواد لازم :
بادمجان :نيم كيلو
كدو :نيم كيلو
گوشت چرخ كرده :200گرم
پياز سرخ كرده :يك قاشق
قارچ خرد شده :250گرم
فلفل دلمه ايي خرد شده:100گرم
پنير پيتزا :250گرم
رب گوجه فرنگي :يك قاشق
سس سفيد :يك ليوان
روغن :به اندازه لازم
نمك وفلفل :به اندازه كافي
طرز تهيه:
بادمجان وكدو ها راپس از پوست كندن از طول به چهار قسمت تقسيم كرده وسرخ نموده وجدا ميگذاريم سپس گوشت را تف داده و قارچ وفلفل دلمه ايي را اضافه وبعد پياز سرخ شده ورب ونمك وفلفل را اضافه و تفت ميدهيم ويك استكان آب ريخته ودرآن را بسته وميگذاريم كه آب آن تمام شود.
يك ظرف پيركس مناسب برداشته ته آنرا چرب ميكنيم ويك بادمجان و يك كدو سرخ شده ميچينيم تا ته ظرف پر شود حالامقداري از مايع مخلوطمان را روي بادمجان وكدو قرارداده ودو قاشق مايع سس سفيد به همراه پنير پيتزا روي مايعمان اضافه وصاف ميكنيم مجدد كدو و بادمجان را چيده و همين روش را ادامه ميدهي تا مواد ما تمام شود و روي آنرا با پنير پيتزا ميپوشانيم فر را كه قبلا گرم كرده اي ظرف را در آن قرار ميدهيم بمدت 10دقيقه تا پنير آن آب شود سپس فر را خاموش و ظرف را پس از ده دقيقه از فر خارج و با همان ظرف غذا را سرو مينماييم