دوشنبه ۰۳ دی ۰۳

نحوه درست كردن گارني ياريخ

۷ بازديد

آموزش و نحوه درست كردن گارني ياريخ

آموزش و نحوه درسست كردن گارني ياريخ

آشپزي

مواد لازم

بادنجان                                  شش عدد
گوشت چرخ كرده                      250گرم
نمك                                      به ميزان لازم
جعفري                                  به ميزان لازم
سير                                      چهارحبه
رب گوجه فرنگي                       دو قاشق سوپخوري
پياز                                       يك عدد

طرز تهيه

بادنجان‌ها را از دو ساعت قبل پوست گرفته از وسط‌شان يك برش زده و به آنها نمك مي‌زنيم تا تلخي خود را پس بدهد. پياز خردشده را در مقدار كمي روغن تفت داده، بعد  گوشت و نمك را مي‌افزاييم آن‌گاه رب گوجه فرنگي را اضافه مي‌كنيم و در آخر پخت جعفري و سير ريز خردشده را نيز افزوده و از روي حرارت بر مي‌داريم. در اين لحظه بادنجان‌ها را در روغن مايع سرخ كرده و درون صافي مي‌گذاريم. مواد گوشتي را داخل بادنجان‌ها پر كرده و در مقداري رب‌گوجه‌فرنگي سرخ شده كه يك ليوان آب به آن افزوده‌ايم ده دقيقه مي‌پزيم.

كيك كشك بادمجان

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.