آموزش و نحوه درست كردن گارني ياريخ
مواد لازم
بادنجان شش عدد
گوشت چرخ كرده 250گرم
نمك به ميزان لازم
جعفري به ميزان لازم
سير چهارحبه
رب گوجه فرنگي دو قاشق سوپخوري
پياز يك عدد
طرز تهيه
بادنجانها را از دو ساعت قبل پوست گرفته از وسطشان يك برش زده و به آنها نمك ميزنيم تا تلخي خود را پس بدهد. پياز خردشده را در مقدار كمي روغن تفت داده، بعد گوشت و نمك را ميافزاييم آنگاه رب گوجه فرنگي را اضافه ميكنيم و در آخر پخت جعفري و سير ريز خردشده را نيز افزوده و از روي حرارت بر ميداريم. در اين لحظه بادنجانها را در روغن مايع سرخ كرده و درون صافي ميگذاريم. مواد گوشتي را داخل بادنجانها پر كرده و در مقداري ربگوجهفرنگي سرخ شده كه يك ليوان آب به آن افزودهايم ده دقيقه ميپزيم.