یکشنبه ۳۱ فروردین ۰۴

طرز تهيه سادويچ مونته كريستو

۱۳ بازديد

آموزش و طرز تهيه سادويچ مونته كريستو

آموزش و طرز تهيه سادويچ مونته كريستو

آشپزي

مواد لازم

كالباس گوشت                                      ۲۰۰ گرم
آرد سوخاري                                         دو پيمانه
تخم‌مرغ                                               دو عدد
نمك                                                    نصف قاشق چايخوري
فلفل                                                   ۱/۴ قاشق چايخوري
پنير پيتزاي رنده شده                              ۲۰۰ گرم
روغن                                                   يك پيمانه
كره                                                      ۳۰ گرم
نان تست                                             يك بسته

روش تهيه

دور نان‌ها را كاملا برش زده و قسمت سفت آن را جدا مي‌كنيم، سپس آنها را به شكل مثلث به چهار قسمت برش مي‌زنيم.
روي هر قسمت با قلم‌مو كمي كره ماليده، سپس به ترتيب يك برش كالباس و پنير پيتزا قرار داده، دوباره يك برش نان روي مواد قرار مي‌دهيم و با خلال دندان آن را به هم وصل مي‌كنيم، سپس در ظرف مناسبي تخم‌مرغ‌ها را شكسته، به آن نمك و فلفل اضافه مي‌كنيم. ساندويچ‌ها را به كمك خلال دندان در تخم‌مرغ‌ها زده، در آرد سوخاري مي‌غلتانيم و در روغن داغ با حرارت مــلايم سرخ مي‌كنيم.

منبع:اصفهان امروز

ساندويچ مرغ

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.