دوشنبه ۰۳ دی ۰۳

نحوه درست كردن كيك ميوه

۹ بازديد

آموزش و نحوه درست كردن كيك ميوه

آموزش و نحوه درست كردن كيك ميوه

آشپزي

مواد لازم

آرد سفيد                                     150 گرم
شكر                                           150 گرم
خامه                                           200 گرم
تخم‌مرغ                                        يك عدد
كاكائو                                          يك قاشق سوپخوري
ميوه با سليقه خودتان                      كمپوت زردآلو، توت‌فرنگي و كيوي
شيره مرباي زردآلو و توت‌فرنگي            به مقدار لازم
پودر نارگيل                                    به مقدار لازم

طرز تهيه

ابتدا كرم كيك را تهيه مي‌كنيد بدين طريق كه سفيده و زرده تخم‌مرغ را جدا جدا در ظرفي ريخته و به هم مي‌زنيم، سپس شكر، كاكائو و كمي وانيل به عنوان اسانس به زرده تخم‌مرغ هم زده شده اضافه مي‌كنيم و با سفيده كه قبلا زده‌ايم مخلوط و آرد را به آن اضافه مي‌كنيم و خوب به هم مي‌زنيم تا مواد مخلوط شوند. پس از اين مرحله مايه را در قالب ريخته و در فر مي‌گذاريم، پس از آنكه آماده شد، از فر خارج مي‌‌كنيم و روي آن و كنارش را با شيره مربا زردآلو يا توت‌فرنگي به دلخواه كاملا مي‌پوشانيم و روي آن پودر نارگيل مي‌ريزيم و به مدت يك دقيقه، توجه داشته باشيد! تنها يك دقيقه در فر مي‌گذاريد تا مرباي روي كيك خودش را بگيرد، سپس كيك را از فر بيرون مي‌آوريد و با توت‌فرنگي، زردآلو و كيوي آن را تزئين مي‌كنيد، يا با هر ميوه‌اي كه تمايل داشتيد، مثلا به جاي توت‌فرنگي مي‌توانيد از سيب استفاده كنيد.

لينك مستقيم http://mihangram.com/ashpazi-151.html

كيك

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.