آموزش و نحوه درست كردن كيك ميوه
مواد لازم
آرد سفيد 150 گرم
شكر 150 گرم
خامه 200 گرم
تخممرغ يك عدد
كاكائو يك قاشق سوپخوري
ميوه با سليقه خودتان كمپوت زردآلو، توتفرنگي و كيوي
شيره مرباي زردآلو و توتفرنگي به مقدار لازم
پودر نارگيل به مقدار لازم
طرز تهيه
ابتدا كرم كيك را تهيه ميكنيد بدين طريق كه سفيده و زرده تخممرغ را جدا جدا در ظرفي ريخته و به هم ميزنيم، سپس شكر، كاكائو و كمي وانيل به عنوان اسانس به زرده تخممرغ هم زده شده اضافه ميكنيم و با سفيده كه قبلا زدهايم مخلوط و آرد را به آن اضافه ميكنيم و خوب به هم ميزنيم تا مواد مخلوط شوند. پس از اين مرحله مايه را در قالب ريخته و در فر ميگذاريم، پس از آنكه آماده شد، از فر خارج ميكنيم و روي آن و كنارش را با شيره مربا زردآلو يا توتفرنگي به دلخواه كاملا ميپوشانيم و روي آن پودر نارگيل ميريزيم و به مدت يك دقيقه، توجه داشته باشيد! تنها يك دقيقه در فر ميگذاريد تا مرباي روي كيك خودش را بگيرد، سپس كيك را از فر بيرون ميآوريد و با توتفرنگي، زردآلو و كيوي آن را تزئين ميكنيد، يا با هر ميوهاي كه تمايل داشتيد، مثلا به جاي توتفرنگي ميتوانيد از سيب استفاده كنيد.
لينك مستقيم http://mihangram.com/ashpazi-151.html