آموزش و نحوه درست كردن كالزونه ،غذاي ايتاليايي
مواد لازم
مواد لازم براي تهيه ي مواد مياني
سينه مرغ 400 گرم
نمك به مقدار لازم
فلفل قرمز يك دوم قاشق چايخوري
فلفل شيرين يك دوم قاشق چايخوري
قارچ 200 گرم
پياز بزرگ 2 عدد
فلفل دلمه اي يك عدد
كدو سبز حدود 250 گرم
پنير رنده شده 200 گرم
روغن يك قاشق چايخوري براي تفت دادن
مواد لازم براي تهيه ي سس
پوره گوجه فرنگي 160 گرم
آب نيم پيمانه
آب گوشت كمي
شكر يك قاشق چايخوري
فلفل چيلي يك دوم قاشق چايخوري
مواد لازم براي تهيه ي خمير
آرد گندم 450 گرم
خامه 18 درصد چربي 3 قاشق چايخوري
خميرمايه 100 گرم
تخم مرغ يك عدد
شكر يك قاشق چايخوري
نمك يك دوم قاشق چايخوري
مرزنجوش يا پونه كوهي 1 قاشق غذاخوري
آب ولرم يك دوم فنجان
روغن زيتون يك قاشق غذاخوري
تخم مرغ در صورت نياز براي ماليدن روي خمير
اين مواد اوليه ي ذكر شده براي 4 نفر است. در صورت تمايل مي توانيد مواد را كم و زياد كنيد.
روش آماده سازي
مرحله 1:
سينه ي مرغ را به تكه هاي نسبتاً بزرگ برش دهيد و به آن نمك، فلفل قرمز و فلفل شيرين را اضافه نماييد.
مرحله 2:
سبزيجات را نيز به تكه هاي بزرگ برش دهيد.
مرحله 3:
مرغ و سبزيجات را كمي تفت دهيد و بر روي آن مرزنجوش يا پونه كوهي بپاشيد.
مرحله 4:
مواد تشكيل دهنده ي سس را به مدت 5 دقيقه در حرارت كم بپزيد.
مرحله 5
گوشت و سبزيجاتِ مواد مياني را با سس مخلوط كنيد و بگذاريد كنار تا خنك شود.
مرحله 6
مواد تشكيل دهنده ي خمير را با هم خوب مخلوط كنيد. سپس آن را به دونيم قسمت كنيد به طوري كه يكي از قسمت ها كمي بزرگتر از ديگري باشد. بعد آن قسمت بزرگتر را به شكل يك كلوچه در آورده و بگذاريد حدود 15 دقيقه بماند تا وربيايد.
مرحله 7
قبل از اين كه اين مرحله از كار را آغاز كنيد، مطمئن باشيد كه مواد مياني تان خوب پخته شده است. مواد مياني مخلوط شده با سس را روي خمير قرار دهيد. لبه هاي خارجي خميرتان نبايد با مواد مياني و سس آغشته شود؛ مانند آن چيزي كه در پيتزا اتفاق مي افتد و در تصوير هم ملاحظه مي نماييد.
مرحله 8
كم كم روي مواد را با پنير بپوشانيد.
مرحله 9
قسمت دوم خمير كه كوچك تر بود را روي مواد گذاشته و لبه هاي خارجي خمير زيرين را روي آن آورده و كمي پيچانده و محكم كنيد؛ شبيه آن چه در پيراشكي ها انجام مي دهيد و در تصوير هم مشخص است.
سپس يك برش “به علاوه مانند” روي سطح خمير بزنيد. بعد از اين مرحله مي توانيد يك عدد تخم مرغ را خوب زده و روي كالزونه بماليد تا وقتي پخته مي شود رنگ قهوه اي طلايي زيبايي را به خود بگيرد.
مرحله 10
به مدت 15 تا 20 دقيقه مواد را در 250 درجه سانتي گراد يا 480 درجه فارنهايت يا تا زماني كه خمير قهوه اي طلايي شود، بپزيد.
منبع: موسسه فرهنگي و اطلاع رساني تبيان
لينك مستقيم http://mihangram.com/ashpazi-150.html