كالزونه

تفريحي

دوشنبه ۰۳ دی ۰۳

كالزونه

۸ بازديد

آموزش و نحوه درست كردن كالزونه ،غذاي ايتاليايي

آموزش و نحوه درست كردن كالزونه ،غذاي ايتاليايي

آموزش آشپزي

مواد لازم

مواد لازم براي تهيه ي مواد مياني

سينه مرغ                                   400 گرم
نمك                                          به مقدار لازم
فلفل قرمز                                   يك دوم قاشق چايخوري
فلفل شيرين                                يك دوم قاشق چايخوري
قارچ                                          200 گرم
پياز بزرگ                                     2 عدد
فلفل دلمه اي                              يك عدد
كدو سبز                                    حدود 250 گرم
پنير رنده شده                              200 گرم
روغن                                         يك قاشق چايخوري براي تفت دادن

مواد لازم براي تهيه ي سس

پوره گوجه فرنگي                          160 گرم
آب                                            نيم پيمانه
آب گوشت                                   كمي
شكر                                          يك قاشق چايخوري
فلفل چيلي                                  يك دوم قاشق چايخوري

مواد لازم براي تهيه ي خمير

آرد گندم                                     450 گرم
خامه 18 درصد چربي                     3 قاشق چايخوري
خميرمايه                                    100 گرم
تخم مرغ                                     يك عدد
شكر                                          يك قاشق چايخوري
نمك                                          يك دوم قاشق چايخوري
مرزنجوش يا پونه كوهي                   1 قاشق غذاخوري
آب ولرم                                      يك دوم فنجان
روغن زيتون                                  يك قاشق غذاخوري
تخم مرغ                                     در صورت نياز براي ماليدن روي خمير

اين مواد اوليه ي ذكر شده براي 4 نفر است. در صورت تمايل مي توانيد مواد را كم و زياد كنيد.

روش آماده سازي

مرحله 1:
سينه ي مرغ را به تكه هاي نسبتاً بزرگ برش دهيد و به آن نمك، فلفل قرمز و فلفل شيرين را اضافه نماييد.

آموزش و نحوه درست كردن كالزونه ،غذاي ايتاليايي

مرحله 2:
سبزيجات را نيز به تكه هاي بزرگ برش دهيد.

آموزش و نحوه درست كردن كالزونه ،غذاي ايتاليايي

مرحله 3:
مرغ و سبزيجات را كمي تفت دهيد و بر روي آن مرزنجوش يا پونه كوهي بپاشيد.

كالزونه

مرحله 4:
مواد تشكيل دهنده ي سس را به مدت 5 دقيقه در حرارت كم بپزيد.

غذاي ايتاليايي

مرحله 5
گوشت و سبزيجاتِ مواد مياني را با سس مخلوط كنيد و بگذاريد كنار تا خنك شود.

غذاهاي خارجي

مرحله 6
مواد تشكيل دهنده ي خمير را با هم خوب مخلوط كنيد. سپس آن را به دونيم قسمت كنيد به طوري كه يكي از قسمت ها كمي بزرگتر از ديگري باشد. بعد آن قسمت بزرگتر را به شكل يك كلوچه در آورده و بگذاريد حدود 15 دقيقه بماند تا وربيايد.

خمير كالزونه

مرحله 7
قبل از اين كه اين مرحله از كار را آغاز كنيد، مطمئن باشيد كه مواد مياني تان خوب پخته شده است. مواد مياني مخلوط شده با سس را روي خمير قرار دهيد. لبه هاي خارجي خميرتان نبايد با مواد مياني و سس آغشته شود؛ مانند آن چيزي كه در پيتزا اتفاق مي افتد و در تصوير هم ملاحظه مي نماييد.

كالزونه مرغ و سبزيجات

مرحله 8
كم كم روي مواد را با پنير بپوشانيد.

كالزونه

مرحله 9
قسمت دوم خمير كه كوچك تر بود را روي مواد گذاشته و لبه هاي خارجي خمير زيرين را روي آن آورده و كمي پيچانده و محكم كنيد؛ شبيه آن چه در پيراشكي ها انجام مي دهيد و در تصوير هم مشخص است.
سپس يك برش “به علاوه مانند” روي سطح خمير بزنيد. بعد از اين مرحله مي توانيد يك عدد تخم مرغ را خوب زده و روي كالزونه بماليد تا وقتي پخته مي شود رنگ قهوه اي طلايي زيبايي را به خود بگيرد.

غذاي ايتاليايي

مرحله 10
به مدت 15 تا 20 دقيقه مواد را در 250 درجه سانتي گراد يا 480 درجه فارنهايت يا تا زماني كه خمير قهوه اي طلايي شود، بپزيد.

كالزونه

 

منبع: موسسه فرهنگي و اطلاع رساني تبيان

 

لينك مستقيم http://mihangram.com/ashpazi-150.html

برنج ايتاليايي

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.