آموزش و طرز تهيه رولت سبزي بدون گوشت
مواد لازم
كره 60 گرم
ترهفرنگي يك ساقه
سير دو حبه
آرد سبوسدار گندم نصف ليوان
شير پاستوريزه يك ليوان
تخممرغ چهار عدد
پنير پارمسان رنده شده دو قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به مقدار لازم
مواد لازم براي داخل رولت
اسفناج پخته و خرد شده سه قاشق غذاخوري
پنير پارمسان رنده شده 100 گرم
ذرت پخته شده يك پيمانه
پيازچه خرد شده يك قاشق غذاخوري
پنير خامهاي 50 گرم
آويشن به ميزان لازم
اين غذا براي چهار تا شش نفر مناسب مي باشد
طرز تهيه
سير و ترهفرنگي را خرد كرده و با كمي كره تفت دهيد تا نرم شوند بعد بقيه كره را با آرد، نمك و فلفل مخلوط كنيد و روي حرارت بگذاريد تا خامي آرد برطرف شود. سپس به مخلوط كره و آرد، كمكم شير بيفزاييد و هم بزنيد و روي حرارت بگذاريد تا غليظ شود.
در اين لحظه زردههاي تخممرغها را از سفيدهها جدا كنيد و سفيدهها را با هم بزنيد تا فرم بگيرند. زردهها را هم بزنيد و به مخلوط ترهفرنگي، سير و سس آرد بيفزاييد. سفيده تخممرغ زده شده را به مواد فوق بيفزاييد و مخلوط را به آرامي هم بزنيد.
آنگاه ذرت، اسفناج و پنير پارمسان رنده شده، پيازچه خرد شده، آويشن و پنير خامهاي را با هم مخلوط كنيد و كنار بگذاريد.
بعد مخلوط خمير را در سيني فر كه با كاغذ روغني پوشانده شده بريزيد و به مدت 12 دقيقه در طبقه وسط فر كه از قبل داغ شده با حرارت 180 درجه بگذاريد تا پف كند بعد از فر در آوريد و سطح آن را پنير پارمسان رنده شده بريزيد و از مواد رولت سطح خمير را بپوشانيد و خمير را لوله كنيد و دوباره به مدت 15 دقيقه در فر بگذاريد. بعد از خنك شدن رولت را برش بزنيد.
نكته: در مواد داخل رولت به جاي پنير پارمسان ميتوانيد از پنير فتا استفاده كنيد.
لينك مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-155.html