شنبه ۲۶ تیر ۹۵ ۱۱:۰۲ ۱۴ بازديد
كيك با سفيده تخم مرغ
(كيك كشك بادمجان )
مواد لازم
آرد 1 فنجان
BP 2 قاشق چايخوري
كره 2/1 فنجان
شكر 1 فنجان
وانيل 4/1 قاشق چايخوري
شير 1 فنجان
سفيده تخم مرغ 3 عدد
طرز تهيه
كره نرم شده ، شكر و وانيل را با هم مخلوط كرده بهم مي زنيم تا كمي نرم شود. بعد شير را كم كم اضافه كرده و زدن ادامه مي دهيم. سپس آرد و BP را اضافه كرده .سفيده تخم مرغ را بزنيد تا از ظرف نريزد. طي سه مرحله با ليسك به بقيه مواد اضافه كنيد و مايه كيك را در قالب 20 سانتي در فر 350 درجه به مدت 25 تا 30 دقيقه در طبقه وسط فر بپزيد.