شنبه ۳۰ فروردین ۰۴

كيك با سفيده تخم مرغ

۱۴ بازديد

كيك با سفيده تخم مرغ

(كيك كشك بادمجان )

مواد لازم


آرد 1 فنجان
BP 2 قاشق چايخوري
كره 2/1 فنجان
شكر 1 فنجان
وانيل 4/1 قاشق چايخوري
شير 1 فنجان
سفيده تخم مرغ 3 عدد

طرز تهيه


كره نرم شده ، شكر و وانيل را با هم مخلوط كرده بهم مي زنيم تا كمي نرم شود. بعد شير را كم كم اضافه كرده و زدن ادامه مي دهيم. سپس آرد و BP را اضافه كرده .سفيده تخم مرغ را بزنيد تا از ظرف نريزد. طي سه مرحله با ليسك به بقيه مواد اضافه كنيد و مايه كيك را در قالب 20 سانتي در فر 350 درجه به مدت 25 تا 30 دقيقه در طبقه وسط فر بپزيد.

كيك كشك بادمجان

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.