سه شنبه ۰۴ خرداد ۹۵ ۰۹:۲۴ ۱۷ بازديد
شامي بابلي
مواد لازم
سبزي معطر چرخ شده (اناريجه، زلنگ، نعنا، گشنيز، تره، برگ سير)150 گرم
گوشت مغز ران هر كدام 500 گرم
لپه 250 گرم
پياز دو عدد
تخممرغ چهار تا پنج عدد
آب زعفران يك قاشق غذاخوري
نمك، فلفل وزردچوبه، روغن به ميزان لازم
طرز تهيه
ابتدا گوشت را با دو عدد پياز، ادويه زردچوبه و دو ليوان آب روي حرارت قرار ميدهيم تا كاملا بپزد به طوري كه آب آن به خورد گوشت برود. لپه را كه از دو تا سه ساعت قبل خيس كرده ايم، ميپزيم به طوري كه آبي از آن نماند.
گوشت، لپه و سبزي را از چرخگوشت رد ميكنيم به آن نمك، فلفل و آب زعفران اضافه و مخلوط ميكنيم. تخممرغ را يكييكي افزوده و مواد شامي را ورز ميدهيم. در تابه مناسبي روغن ريخته و ميگذاريم تا داغ شود. سپس شاميها را روي حرارت ملايم سرخ ميكنيم.