یکشنبه ۳۱ فروردین ۰۴

آموزش شامي بابلي

۱۷ بازديد

شامي بابلي



مواد لازم

سبزي معطر چرخ شده (اناريجه، زلنگ، نعنا، گشنيز، تره، برگ سير)150  گرم

گوشت مغز ران هر كدام 500 گرم

لپه 250 گرم

پياز دو عدد

تخم‌مرغ چهار تا پنج عدد

آب زعفران يك قاشق غذاخوري

نمك، فلفل وزردچوبه، روغن به ميزان لازم

شامي هويج

شامي هويج

شامي هويج

 

طرز تهيه

ابتدا گوشت را با دو عدد پياز، ادويه زردچوبه و دو ليوان آب روي حرارت قرار مي‌‌دهيم تا كاملا بپزد به طوري كه آب آن به خورد گوشت برود. لپه را كه از دو تا سه ساعت قبل خيس كرده ايم، مي‌پزيم به طوري كه آبي از آن نماند.

گوشت، لپه و سبزي را از چرخ‌گوشت رد مي‌كنيم به آن نمك، فلفل و آب زعفران اضافه و مخلوط مي‌كنيم. تخم‌مرغ را يكي‌يكي افزوده و مواد شامي را ورز مي‌دهيم. در تابه مناسبي روغن ريخته و مي‌گذاريم تا داغ شود. سپس شامي‌ها را روي حرارت ملايم سرخ مي‌كنيم.

شامي هويج

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.