نثار پلو
آشپزي
مواد لازم
– برنج 500 گرم
– خلال بادام 150 گرم
– خلال پسته 150 گرم
– زعفران حل شده به مقدار لازم
– فيله مرغ پخته شده 1 كيلو
– كره 250 گرم
– گلاب 4/1 ليوان
– شربت يا شهد مرباي خلال پرتغال 2/1 ليوان
– دارچين كمي
– شكر در صورت تمايل 100 گرم
– خلال پرتغال شيرين شده 300 گرم
طرز تهيه
برنج را شسته و خيس مي كنيم .فيله هاي مرغ را پس از مزه دار كردن در 50 گرم كره تفت مي دهيم سپس برنج را جداگانه آبكش كرده كنار مي گذاريم . خلال پسته و بادام را بعد از شستن در كمي گلاب خيس مي كنيم تا معطر شود سپس ته ظرف برنج را با روغن يا كره كمي چرب مي كنيم و كمي برنج ريخته روي برنج را با خلال پرتغال شيرين شده بدون شهد و خلال بادام و پسته پر مي كنيم هم چنين لايه لايه تكرار مي كنيم تا برنج و مواد مابقي تمام شود در انتها كمي دارچين پاشيده و دم مي گذاريم. بجاي آب روغن روي برنج از شهد مربا و زعفران حل شده و كره استفاده مي كنيم هم چنين مابقي گلاب را اضافه مي كنيم تا پخت نهايي، بعد از دم كشيدن برنج در ديس كشيده لابه لاي برنج را با فيله هاي مرغ كه پخته شده بود پر مي كنيم . براي تزيين از خلال پسته و خلال بادام و خلال پرتغال شيرين شده مي توان استفاده كرد .