سوپ كاري مرغ
( طرز تهيه مرغ )
مواد لازم
سينه مرغ 200 گرم
سيرساطوريشده يك حبه
كره 70 گرم
عصاره مرغ يك ليتر
آرد سه قاشق سوپخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
روغن مايع چهار قاشق سوپخوري
پودر كاري يك قاشق غذاخوري
پياز يك عدد
سوپ كاري مرغ
سوپ كاري مرغ
طرز تهيه
مرغ را به تكههاي كوچك خرد كرده و در روغن تفت ميدهيم. بعد كمي نمك و فلفل را به آن ميافزاييم و كنار ميگذاريم.
پياز را نگيني ريزكرده و كمي در كره تفت ميدهيم، سيرساطوري شده و آرد را اضافه ميكنيم و روي حرارت ملايم ميگذاريم تا بوي خامي آرد گرفته شود، ولي رنگ آن تغيير نكند.
عصاره مرغ را به آرد اضافه كرده و روي حرارت ملايم مرتب هم ميزنيم تا گلولهاي از آرد نماند، وقتي مايع يكدستي به دست آورديم در صورت تمايل آن را از صافي عبور ميدهيم تا پياز و سير از سس بشامل جدا شود. در اين مرحله مرغ را به سس اضافه كرده نمك و فلفل را به آن ميافزاييم، سپس پودر كاري را به سوپ اضافه ميكنيم و روي حرارت ملايم قرار ميدهيم. در اين حالت ضمن اينكه مرغ ميپزد، سوپ غلظت لازم را به دست ميآورد.