نحوه ي درست كردن برگه زردآلو در منزل
طرز تهيه قيسي يا همان زردآلوي خشك خيلي آسان هستش فقط لازم است چند روز كاملا هوشيار باشيد كه خوب خشك بشود و براي شبهاي زمستان بهترين خوراكي هست.در ابتدا زردآلو را از وسط نصف كنيد و هسته آن را خارج كنيد.
در يك سبد كه كاملا هوا از زير آن خارج شود دستمال سفيد تميزي بيندازيد و زردآلوها را روي دستمال بچينيد سپس دستمال ديگري روي آنها بگذاريد و سبد را يكي دو روز جلوي آفتاب قرار دهيد.
نكته مهم اين است كه هر چند ساعت يكبار زردآلوها را پشت و رو كنيد تا آب آن كاملا خشك شود .بعد از حدود دو تا سه روز مي توانيد آن را در سايه خشك نماييد ديگر لازم نيست كه در جلوي آفتاب باشد پس از، از دست دادن آب و خشك شدن آن كافيست درون پلاستيك گذاشته و درون يخچال جاي سرد قرار بدهيد.
مطمئن باشيد از طعم شگفت انگيز و تازگي آن لذت مي بريد.
لينك مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-159.html