نكات مهم در تهيه سالاد
طرز تهيه سالاد رژيمي
نكات مهم در تهيه سالاد
سبزي ها را بعد از شستن در آبكشي ريخته تا آب آن كاملا گرفته شود.سپس براي سالاد خرد نماييد.
هميشه براي تهيه سالادهاي سبزي از سبزيجات و ميوه هاي تازه استفاده نماييد تا سالاد شما طراوت بيشتري داشته باشد و مطبوع تر باشد.
اگر در سالاد از كنسرو ماهي يا تخم مرغ ژخته استفاده مي نماييد حتما هنگام سرو سالاد تخم مرغ و كنسرو را اضافه نماييد.
سس سالاد بايد نزديك صرف سالاد با آن مخلوط شود زيرا در صورتيكه سس زودتر در سالاد بريزيم سبزيها پلاسيده مي شوند و آب مي اندازند.
سركه سالاد به طور متوسط بايد يك سوم روغن زيتون باشد مگر آنكه سالاد را ترش تر دوست داشته باشيم.
نمك و فلفل را بايد در سركه حل كنيم و بعد روغن روغن زيتون را به آن اضافه نمائيم .
در صورتيكه بخواهيم در سالاد سيب زميني بريزيم ، سيب زميني را اول با سركه و نمك و فلفل مخلوط مي كنيم ، بعد روغن زيتون را مي ريزيم زيرا در اين صورت ترشي بهتر جذب سيب زميني ميشود.
در صورت مصرف كنسرو قارچ احتياج به سرخ كردن ندارد.
منبع: www.groohashpazi.blogfa.com