شامي لپه

تفريحي

دوشنبه ۰۳ دی ۰۳

شامي لپه

۸ بازديد

شامي لپه

( شامي هويج )

مواد لازم


– گوشت بدون چربي نيم كيلو

– لپه 250 گرم

– پياز 2 عدد

– تخم مرغ 4 يا 5 عدد

 – روغن نيم كيلو

– نمك و فلفل و دارچين كمي

– زعفران نصف قاشق چايخوري

 
طرز تهيه


گوشت را بعد از خرد كردن با پياز مي پزيم و لپه را نيز با يك عدد پياز مي پزيم ، گوشت ر ا با دستگاه خرد مي كنيم و لپه را نيز چرخ مي كنيم با هم مخلوط مي كنيم تخم مرغ ، دارچين ، نمك ، فلفل و زعفران را به مواد اضافه مي كنيم خوب مالش ميدهيم تا خوب مخلوط شود و خمير سفت بدست آيد ، خمير را اندازه نارنگي بر مي داريم گرد مي كنيم بعد وسط آن را يك سوراخ مي كنيم تا خوب وسط آن نيز سرخ شود . در تابه كوچكتر با روغن بيشتر بايد سرخ شود.

( شامي هويج

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.