شنبه ۰۲ مرداد ۹۵ ۱۱:۴۵ ۸ بازديد
شامي لپه
( شامي هويج )
مواد لازم
– گوشت بدون چربي نيم كيلو
– لپه 250 گرم
– پياز 2 عدد
– تخم مرغ 4 يا 5 عدد
– روغن نيم كيلو
– نمك و فلفل و دارچين كمي
– زعفران نصف قاشق چايخوري
طرز تهيه
گوشت را بعد از خرد كردن با پياز مي پزيم و لپه را نيز با يك عدد پياز مي پزيم ، گوشت ر ا با دستگاه خرد مي كنيم و لپه را نيز چرخ مي كنيم با هم مخلوط مي كنيم تخم مرغ ، دارچين ، نمك ، فلفل و زعفران را به مواد اضافه مي كنيم خوب مالش ميدهيم تا خوب مخلوط شود و خمير سفت بدست آيد ، خمير را اندازه نارنگي بر مي داريم گرد مي كنيم بعد وسط آن را يك سوراخ مي كنيم تا خوب وسط آن نيز سرخ شود . در تابه كوچكتر با روغن بيشتر بايد سرخ شود.