كباب چنگه

تفريحي

دوشنبه ۰۳ دی ۰۳

كباب چنگه

۶ بازديد

كباب چنگه

( كباب كوبيده )

مواد لازم

گوشت راسته گوساله  :  1500 گرم
دنبه  :  150 گرم
كره  :  250 گرم
پياز  :  3 عدد
روغن زيتون  :  1 فنجان
گوجه فرنگي  :  6 عدد
فلفل  :   قدري

طرز تهيه


براي تهيه كباب بايد از گوشت راسته گوساله يا گوسفند استفاده نمود، نكته قابل توجه براي كباب خوب انتخاب گوشت آن است كه بايد نرم باشد (به‌وسيله گردهاي مخصوص نرم كننده گوشت نيز مي‌توان گوشت را نرم و ترد نمود) ولي بهتر است گوشت را با آب پياز و فلفل 24 ساعت قبل آماده و نرم نمود. انواع كباب بايد در عين پختگي زياد خشك نشود.
كباب را مي‌توانيم به هر اندازه كه ميل داريم پهن كنيم به اين ترتيب كه راسته را روي تخته مي‌گذاريم به انداز‌ اي كه ميل داريم پهناي كباب بشود يك قطعه جدا مي‌كنيم مثلاً پهنا چهار انگشت و سپس قطعات ديگر گوشت ميگذاريم قطعات ديگر را مي‌بريم ، بعد گوشت را به قطر دو سانتي‌متر ورقه ورقه مي‌كنيم و آماده مي‌گذاريم، لازم نيست شكل شكل آنها منظم باشد، بايد بين هر دو يا سه قطعه گوشت يك قطعه كوچك دنبه به سيخ كشيده،سپس پياز را نرم رنده مي‌كنيم و روغن زيتون و فلفل را با پياز رنده شده مخلوط مي‌كنيم و گوشت را در اين مايه مي خوابانيم و مي گذاريم لا اقل يكشب بماند بعد گوشت‌ها را به سيخ كشيده و كي روي آن را با كارد مي‌كوبيم و روي حرارت ملايم كباب مي‌كنيم و گاهي سيخ‌هاي كباب را بر مي‌گردانيم كباب بايد در عين پختگي زياد خشك نشود و آبدار باشد بعد كباب‌ها را در ديس مي‌كشيم و روي آنها را كمي نمك مي‌پاشيم و كمي هم كره روي آن مي‌گذاريم و اطراف آن را با پياز خلال كرده و جعفري تزيين مي‌كنيم - كباب را نبايد هيچ وقت لاي نان قرار داد زيرا آب كباب به خورد نان مي‌رود و خشك مي‌شود. با كباب چنجه مي‌توان كباب گوجه فرنگي تهيه و مصرف نمود.
بدون دنبه نيز مي‌توان اين كباب را آماده نمود و بعد از طبخ مقداري كره روي آن قرار داد.
در صورتي‌كه بخواهيم از آب ليمو يا كيوي خرد شده براي نرم كردن گوشت استفاده كنيم براي هر يك صد گرم گوشت يك قاشق سوپخوري آب ليمو يا كيوي خرد شده با پياز رنده شده مخلوط مي‌كنيم و نيم ساعت قبل از كباب كردن گوشت را در اين مايه مي‌خوابانيم.
در صورتي‌كه بخواهيم از گردهاي نرم كننده مخصوص گوشت استفاده كنيم براي هر يك كيلو گوشت يك قاشق مربا خوري از گرد نرم كننده با پياز رنده شده مخلوط مي‌كنيم و نيم ساعت قبل از كباب كردن گوشت را در اين مايه مي‌خوابانيم.
ممكن است بدون روغن زيتون هم گوشت كباب را آماده كرد.
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 6 نفر كافي است.

كباب كوبيده

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.