یکشنبه ۳۱ فروردین ۰۴

سينه مرغ با سس اسفناج و گردو

۲۱ بازديد

سينه مرغ با سس اسفناج و گردو

طرز تهيه مرغ  )

مواد لازم


سينه مرغ بدون پوست و استخوان 1 عدد

ادويه شامل : تخم گشنيز و فلفل بهار و زيره و زردچوبه همه آسياب شده به مقدار لازم

پياز ورقه شده 1 عدد

نمك و فلفل سياه به مقدار لازم


مواد براي تهيه سس :

پياز نگيني خرد شده 1 عدد

سير پوره شده 1 حبه

اسفناج خرد شده 2 پ

آرد سفيد 2 ق س

مغز گردوي خرد شده 3/2 پ

 آب مرغ 3 تا 4 پ

خامه 3/2 پ

سيب زميني متوسط 4 عدد

روغن زيتون به ميزان لازم

زيره ، نمك ، فلفل به ميزان لازم

 
طرز تهيه
سينه مرغ را با ادويه هاي ذكر شده و نمك و فلفل مزه دار كنيد سپس با پياز ورقه شده را روي حرارت كم قرار دهيد ( بدون آب ) تا بپزد.
طرز تهيه سس: پياز را تفت دهيد تا نرم و براق شود سپس سير و اسفناج را اضافه كرده همراه با پياز تفت دهيد آرد سفيد و مغز گردوي خرد شده را افزوده هم بزنيدسپس آب مرغ ( استاك مرغ ) را اضافه و هم زده و با در بسته روز حرارت كم بپزيد . اواخر طبخ نمك و فلفل سس را تست نموده و خامه را اضافه و هم بزنيد بلافاصله از روي حرارت برداريد و با سينه مرغ پخته شده فوق و سيب زميني ذيل سرو نمائيد.
طرز تهيه سيب زميني : سيب زميني شسته شده را با پوست بشكل فيله برش نمائيد و روي فويل چرب شده در سيني قرار دهيد نمك و فلفل و زيره و روغن زيتون را اضافه و كاملاً زيرورو كنيد سپس آنرابا فويل بپوشانيد و در فر 350 درجه فارنهايت طبقه وسط قرار دهيد تا بپزد سپس از فر خارج و با خوراك فوق سرو نمائيد .
توضيح : در صورت دلخواه مي توان ابتدا سينه مرغ را كمي تفت داد و در فر متوسط 350 درجه فارنهايت قرار دهيد تا بريان شود سپس باسس فوق سرو نمائيد.

طرز تهيه مرغ  

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.