سينه مرغ با سس اسفناج و گردو
( طرز تهيه مرغ )
مواد لازم
سينه مرغ بدون پوست و استخوان 1 عدد
ادويه شامل : تخم گشنيز و فلفل بهار و زيره و زردچوبه همه آسياب شده به مقدار لازم
پياز ورقه شده 1 عدد
نمك و فلفل سياه به مقدار لازم
مواد براي تهيه سس :
پياز نگيني خرد شده 1 عدد
سير پوره شده 1 حبه
اسفناج خرد شده 2 پ
آرد سفيد 2 ق س
مغز گردوي خرد شده 3/2 پ
آب مرغ 3 تا 4 پ
خامه 3/2 پ
سيب زميني متوسط 4 عدد
روغن زيتون به ميزان لازم
زيره ، نمك ، فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه
سينه مرغ را با ادويه هاي ذكر شده و نمك و فلفل مزه دار كنيد سپس با پياز ورقه شده را روي حرارت كم قرار دهيد ( بدون آب ) تا بپزد.
طرز تهيه سس: پياز را تفت دهيد تا نرم و براق شود سپس سير و اسفناج را اضافه كرده همراه با پياز تفت دهيد آرد سفيد و مغز گردوي خرد شده را افزوده هم بزنيدسپس آب مرغ ( استاك مرغ ) را اضافه و هم زده و با در بسته روز حرارت كم بپزيد . اواخر طبخ نمك و فلفل سس را تست نموده و خامه را اضافه و هم بزنيد بلافاصله از روي حرارت برداريد و با سينه مرغ پخته شده فوق و سيب زميني ذيل سرو نمائيد.
طرز تهيه سيب زميني : سيب زميني شسته شده را با پوست بشكل فيله برش نمائيد و روي فويل چرب شده در سيني قرار دهيد نمك و فلفل و زيره و روغن زيتون را اضافه و كاملاً زيرورو كنيد سپس آنرابا فويل بپوشانيد و در فر 350 درجه فارنهايت طبقه وسط قرار دهيد تا بپزد سپس از فر خارج و با خوراك فوق سرو نمائيد .
توضيح : در صورت دلخواه مي توان ابتدا سينه مرغ را كمي تفت داد و در فر متوسط 350 درجه فارنهايت قرار دهيد تا بريان شود سپس باسس فوق سرو نمائيد.