آموزش و طرز تهيه رولت مرغ با عسل ،غذاي ايتاليايي
مواد لازم
فيله مرغ 4 تكه
روغن زيتون 2 قاشق سوپخوري
آب پرتقال (ترجيحا آبميوه تازه باشد) 4 قاشق سوپخوري
عسل 2 قاشق سوپخوري
زردآلو يا آلو قيسي 5 عدد
نمك به مقدار لازم
اين غذا با اين مواد اوليه براي 2 نفر مناسب مي باشد.
طرز تهيه رولت مرغ با عسل و زردآلو :
فيله هاي مرغ را پس از شستن به نمك و يك قاشق سوپخوري روغن زيتون آغشته كرده و در ظرفي دربسته در يخچال به مدت 10دقيقه بگذاريد بمانند تا مزه دار شوند.
با يك قاشق سوپخوري روغن زيتون باقيمانده، كف يك تابه را چرب كرده و فيله هاي مزه دار شده را روي آن بگذاريد تا با در بسته به مدت 10 دقيقه روي حرارت ملايم بپزند. وقتي فيله ها پختند، نوبت به سس آنها مي رسد.
عسل را با آب پرتقال مخلوط كرده، خوب هم بزنيد تا رقيق شود. آلوها يا زردآلوها را هم در كنار فيله ها در تابه بگذاريد. نصف مقدار سس (مخلوط عسل و آب پرتقال) را روي فيله ها ريخته، در تابه را بگذاريد و با درجه ملايم حدود 10 دقيقه حرارت دهيد.
بعد از اين مدت باقيمانده سس را روي فيله ها بريزيد تا مزه عسل و پرتقال به خوبي به خورد فيله ها برود و آنها را مزهدار و خوشرنگ كند. بعد از چند دقيقه كه سس كمي غليظ شد مي توانيد حرارت را خاموش كرده و فيله ها و زردآلوها را در ظرف مورد نظر ريخته و سرو كنيد.
فوت و فن براي پخت رولت مرغ با عسل و زردآلو :
زردآلو يا آلو قيسي در هنگام پخت با فيله مرغ و سس عسل و پرتقال شكل زيبايي به خود مي گيرد. البته اگر از كمپوت كه پخته شده و نرم است استفاده مي كنيد، مي توانيد با پشت چنگال آنها را له كرده و با سس مخلوط كنيد و براي سرو كردن كنار فيله ها بگذاريد.
منبع: مجله مراحم
لينك مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-163.html