دوشنبه ۰۳ دی ۰۳

املت بادمجان

۷ بازديد

املت بادمجان

( كيك كشك بادمجان )

مواد لازم براي 4 نفر :

 

بادمجان قلمي --------------------- 3 عدد متوسط

گوجه فرنگي ----------------------- 1 عدد متوسط

تخم مرغ --------------------------- 4 عدد

سير -------------------------------- 2 حبه

جعفري خرد شده ------------------ نصف استكان

آرد ---------------------------------- 1 قاشق غذا خوري

نمك، فلفل، زردچوبه -------------- به مقدار لازم

 

طرز تهيه :

 

بادمجانها را پوست بگيريد و در مقداري آب و نمك بخوابانيد تا تلخي آنها گرفته شود.

بعد بشوئيد و خشك كنيد و به صورت حلقه اي با ضخامت هاي يكدست خرد كنيد .

            

 

در تابه اي مقداري روغن گرم كنيد و با حرارت ملايم بادمجانها را سرخ كنيد .

وقتي هر دو طرف بادمجانها سرخ شد، يك عدد گوجه را پوره كنيد داخل تابه بريزيد.

سير را نيز خرد كنيد و همراه با جعفري خرد شده بعد از گوجه به تابه اضافه كنيد .

حرارت را كمي بالا ببريد تا آب گوجه كشيده شود .

            

 

تخم مرغ ها را در كاسه اي بشكنيد و با چنگال هم بزنيد تا مخلوط شوند.

نمك، فلفل، زردچوبه و آرد را به تخم مرغ ها اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد .

حرارت زير تابه را پائين بياوريد و مخلوط تخم مرغ را داخل تابه بريزيد .

تابه را به آرامي تكان دهيد تا مايه تخم مرغ در تمام قسمتها به صورت يكنواخت پخش شود.

 
             

درب تابه را ببنيد و صبر كنيد تا تخم مرغ ها كاملا سفت و يك روي املت برشته شود. سپس املت را در تابه برگردانيد و روي ديگر آن را نيز سرخ كنيد .

 

 

زمان آماده سازي بادمجانها : حدود يك ساعت

زمان طبخ غذا بعد از آماده شدن بادمجانها : حداكثر 15 دقيقه

( كيك كشك بادمجان

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.