املت بادمجان
( كيك كشك بادمجان )
مواد لازم براي 4 نفر :
بادمجان قلمي --------------------- 3 عدد متوسط
گوجه فرنگي ----------------------- 1 عدد متوسط
تخم مرغ --------------------------- 4 عدد
سير -------------------------------- 2 حبه
جعفري خرد شده ------------------ نصف استكان
آرد ---------------------------------- 1 قاشق غذا خوري
نمك، فلفل، زردچوبه -------------- به مقدار لازم
طرز تهيه :
بادمجانها را پوست بگيريد و در مقداري آب و نمك بخوابانيد تا تلخي آنها گرفته شود.
بعد بشوئيد و خشك كنيد و به صورت حلقه اي با ضخامت هاي يكدست خرد كنيد .
در تابه اي مقداري روغن گرم كنيد و با حرارت ملايم بادمجانها را سرخ كنيد .
وقتي هر دو طرف بادمجانها سرخ شد، يك عدد گوجه را پوره كنيد داخل تابه بريزيد.
سير را نيز خرد كنيد و همراه با جعفري خرد شده بعد از گوجه به تابه اضافه كنيد .
حرارت را كمي بالا ببريد تا آب گوجه كشيده شود .
تخم مرغ ها را در كاسه اي بشكنيد و با چنگال هم بزنيد تا مخلوط شوند.
نمك، فلفل، زردچوبه و آرد را به تخم مرغ ها اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد .
حرارت زير تابه را پائين بياوريد و مخلوط تخم مرغ را داخل تابه بريزيد .
تابه را به آرامي تكان دهيد تا مايه تخم مرغ در تمام قسمتها به صورت يكنواخت پخش شود.
درب تابه را ببنيد و صبر كنيد تا تخم مرغ ها كاملا سفت و يك روي املت برشته شود. سپس املت را در تابه برگردانيد و روي ديگر آن را نيز سرخ كنيد .
زمان آماده سازي بادمجانها : حدود يك ساعت
زمان طبخ غذا بعد از آماده شدن بادمجانها : حداكثر 15 دقيقه