آموزش و نحوه درست كردن شيشليك مخصوص
مواد لازم
گوشت راسته گوسفندي با استخوان 600 گرم
پياز دو عدد
آب ليمو 1/3پيمانه
فلفل دلمهاي يك عدد
روغن زيتون نصف پيمانه
كره 50 گرم
زعفران دمكرده يك قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
اين غذا با اين مواد اوليه براي سه نفر مناسب مي باشد.
طرز تهيه
گوشت را كه به استخوان متصل است، قطعه قطعه كرده با پياز خردشده، روغن زيتون، زعفران و آب ليمو مخلوط كنيد. روي آن را نمك و فلفل بريزيد و بگذاريد نصف روز در محل خنكي بماند تا ترد شود. سپس قطعات گوشت را به ترتيب به سيخ باريك و بلند بكشيد و مانند كباب معمولي روي آتش بپزيد. كباب را بايد آبدار برداريد و در ظرف مناسب گذاشته روي آن كره بريزيد.
شيشليك واژهاي تركي به معناي كباب سيخي است و تقريبا در منوي غذاي اكثر رستورانهاي خارجي پيدا ميشود.
لينك مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-169.html