شنبه ۳۰ فروردین ۰۴

نحوه درست كردن شيشليك

۱۵ بازديد

آموزش و نحوه درست كردن شيشليك مخصوص

آموزش و نحوه درست كردن شيشليك مخصوص

آشپزي

مواد لازم

گوشت راسته گوسفندي با استخوان        600 گرم
پياز                                                  دو عدد
آب ليمو                                            1/3پيمانه
فلفل دلمه‌اي                                      يك عدد
روغن زيتون                                        نصف پيمانه
كره                                                 50 گرم
زعفران دم‌كرده                                   يك قاشق غذاخوري
نمك و فلفل                                       به ميزان لازم

اين غذا با اين مواد اوليه براي سه نفر مناسب مي باشد.

طرز تهيه

گوشت را كه به استخوان متصل است، قطعه قطعه كرده با پياز خردشده، روغن زيتون، زعفران و آب ليمو مخلوط كنيد. روي آن را نمك و فلفل بريزيد و بگذاريد نصف روز در محل خنكي بماند تا ترد شود. سپس قطعات گوشت را به ترتيب به سيخ باريك و بلند بكشيد و مانند كباب معمولي روي آتش بپزيد. كباب را بايد آبدار برداريد و در ظرف مناسب گذاشته روي آن كره بريزيد.
شيشليك واژه‌اي تركي به معناي كباب سيخي است و تقريبا در منوي غذاي اكثر رستوران‌هاي خارجي پيدا مي‌شود.

لينك مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-169.html

شيشليك

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.