دلمه فلفل و بادمجان
( كيك كشك بادمجان
مواد لازم
– گوشت چرخ كرده 500 گرم
– برنج 5/1 پيمانه
– لپه 2/1 پيمانه – پياز 1 عدد
– سبزي معطر نيم كيلو
– سركه يا آبليمو 5 تا 6 قاشق غذاخوري
– شكر 3 تا 4 قاشق غذاخوري
– ادويه 1 قاشق مرباخوري
– رب گوجه فرنگي 2 قاشق غذاخوري
– زردچوبه 1 قاشق مر باخوري
– نمك و فلفل به ميزان لازم
– گوجه ، فلفل و بادمجان جمعا 6 عدد
طرز تهيه
دو عدد پياز را نگيني خرد كرده با كمي روغن تفت مي دهيم بعد گوشت اضافه مي كنيم تفت مي دهيم رب گوجه و كمي زعفران ، نمك و فلفل را اضافه مي كنيم . جداگانه برنج را نيم پز مي كنيم و بعد لپه را جداگانه مي پزيم بعد برنج و لپه را اضافه مي كنيم سپس شكر و سركه را اضافه مي كنيم در آخر سبزي را اضافه كرده و همه را با هم مخلوط مي كنيم وبعد داخل فلفل و گوجه فرنگي را خالي كرده و از مواد داخل آنها ريخته و در ظرف با مخلوط سركه و آب با حرارت ملايم مي پزيم