دوشنبه ۰۳ دی ۰۳

دلمه فلفل و بادمجان

۸ بازديد

دلمه فلفل و بادمجان


( كيك كشك بادمجان
مواد لازم
– گوشت چرخ كرده 500 گرم

– برنج 5/1 پيمانه

– لپه 2/1 پيمانه – پياز 1 عدد

– سبزي معطر نيم كيلو

– سركه يا آبليمو 5 تا 6 قاشق غذاخوري

– شكر 3 تا 4 قاشق غذاخوري

– ادويه 1 قاشق مرباخوري

– رب گوجه فرنگي 2 قاشق غذاخوري

– زردچوبه 1 قاشق مر باخوري

– نمك و فلفل به ميزان لازم

– گوجه ، فلفل و بادمجان جمعا 6 عدد

 
طرز تهيه
دو عدد پياز را نگيني خرد كرده با كمي روغن تفت مي دهيم بعد گوشت اضافه مي كنيم تفت مي دهيم رب گوجه و كمي زعفران ، نمك و فلفل را اضافه مي كنيم . جداگانه برنج را نيم پز مي كنيم و بعد لپه را جداگانه مي پزيم بعد برنج و لپه را اضافه مي كنيم سپس شكر و سركه را اضافه مي كنيم در آخر سبزي را اضافه كرده و همه را با هم مخلوط مي كنيم وبعد داخل فلفل و گوجه فرنگي را خالي كرده و از مواد داخل آنها ريخته و در ظرف با مخلوط سركه و آب با حرارت ملايم مي پزيم

( كيك كشك بادمجان

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.