آموزش و نحوه درست كردن تارت انجير
مواد لازم
انجير يك اندازه و رسيده بدون ترك خوردگي 750 گرم
خمير فونسه يا بريزه 400 گرم
كرم پاتي سير يك ليوان
كره 25 گرم
طرز تهيه
براي تهيه اين تارت به قالب مخصوص تارت كه ديواره آن در حدود 2 تا 3 سانت است احتياج داريم. خمير را روي يك ورقه كاغذ به فرم قالب به ضخامت تقريبا نيم سانت باز مي كنيم. دايره خمير بايد كمي بزرگتر از دهانه قالب باشد.
قالب را روي خمير مي گذاريم و اطراف آن را كمي بزرگتر از قالب مي بريم و خمير را با كاغذ بلند كرده در قالب برمي گردانيم و كاغذ را از روي آن برمي داريم و با دست روي آن را صاف كرده بايد سطح ديواره قالب از خمير پوشيده شود.
با چنگال سطح خمير را چند سوراخ مي كنيم تا نان موقع پختن پف نكند و بالا نيايد ، فر را با حرارت 350 درجه فارنهايت و يا 175 درجه سانتيگراد گرم مي كنيم قالب را روي اولين پنجره فر از طرف پائين قرار مي دهيم به مدت 30 تا 35 دقيقه تا نان كمي طلائي شود ، قالب را بيرون مي آوريم و كرم پاتي سير را كه قبلا آماده كرده ايم روي سطح نان مي ريزيم و با لبه كارد آنرا صاف كرده ، انجير را كه شسته و خشك نموده ايم به طور منظم و نزديك هم روي سطح كرم مي چينيم، كره را آب كرده روي انجيرها مي ريزيم قالب را دوباره روي آخرين پنجره به طرف بالا قرار مي دهيم. حرارت را 450 درجه فارنهايت و يا 200 درجه سانتيگراد مي نمائيم به مدت نيم ساعت تا روي انجيرها كمي برشته شود ، قالب را بيرون مي آوريم و كمي خلال بادام روي ان مي ريزيم ، بعد از كاملا سرد شدن كمي پودر قند روي آن مي پاشيم ، گرم و سرد اين تارت مطبوع است و در صورت مصرف گرم آن بهتر است تارت را در ظرف پيركس طبخ كنيم و با همان ظرف سر ميز ببريم.
لينك مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-166.html