آموزش و نحوه درست كردن پودينگ ميوه
آشپزي
اين پودينگ را در صورت امكان مي توان با انواع مربا هاي ميوه (بدون شربت) به رنگ هاي مختلف كه در خارج آماده فروش است ، تهيه كرد و يا انواع كمپوت خرد شده را مورد استفاده قرار داد.
مواد لازم
ميوه هاي مختلف مربا شده 250 گرم و يا كمپوت ميوه خرد شده – 2 پيمانه (هلو ، آناناس ، موز ، مرباي پوست پرتقال و خيار سبز)
شير نيم ليتر (دو و نيم پيمانه)
شكر 200 گرم (1 پيمانه)
زرده تخم مرغ 7 تا 8 عدد
وانيل 1 قاشق چايخوري
ژلاتين 5 ورق (در حدود 15 گرم)
طرز تهيه
زرده تخم مرغ را با شكر و وانيل مخلوط كرده ، با چرخ برقي آنقدر مي زنيم كه كاملا سفيد و كشدار شود . شير را مي جوشانيم و به حالت داغ كم كم روي زرده ريخته ، هم مي زنيم تا مخلوط شود. ژلاتين را خرد كرده ، كمي آب جوش روي آن ميريزيم ، ظرف ژلاتين را در ظرفي ديگر محتوي آب جوش قرار مي دهيم و حرارت را ملايم مي كنيم .
ژلاتين را هم مي زنيم تا ذرات آن كاملا حل شود و بعد آن را با شير كه كمي سرد شده ، مخلوط مي كنيم . مايه را در قالب فلزي كمي گود كه متناسب با مواد باشد مي ريزيم و در يخچال مي گذاريم تا كمي غليظ و بسته شود. ميوه هاي خرد شده را با آن مخلوط مي نما ئيم و هم مي زنيم .
دوباره قالب را در يخچال مي گذاريم تا كرم كاملا بسته شود . بعد قالب را در ظرف آب نيم گرم قرار مي دهيم (آب بايد تا لبه قالب برسد) يك لحظه قالب بايد در آب نيم گرم بماند ، به طوري كه فقط از قالب جدا شود ، ولي آب نشود . ديس گرد قشنگي را روي دهانه قالب مي گذاريم و پودينگ را در ظرف برگردانده ، روي آن را با چند تكه كمپوت و مربا تزئين مي نمائيم.
لينك مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-171.html