( آش رشته )
مواد لازم
? 600 گرم گوشت بدون استخوان گوسفند
? يك ليوان نخود
? يك ليوان لوبيا سفيد
? يك ليوان عدس
? يك ليوان برنج
? 150 گرم تره
? 150 گرم ترخون
طرز تهيه
حبوبات را شب قبل در آب سرد خيس كنيد از پختن نخود و لوبيا همراه گوشت خودداري كنيد.براي طبخ هميشه از شعلهكم استفاده كنيد و مواد را به آرامي بجوشانيد از جوشش شديد جدا خودداري كنيد.گوشت، لوبيا و نخود را پخته تا اينكه آنها تقريبا پخته باشند و از حالت سفتي خارج شده باشند.گوشت را پس از پختن با مخلوط كن خرد ميكنيد تا بهصورت كاملا خرد شده درآيد، سپس آن را با لوبيا و نخود دريك قابلمه بزرگ ريخته براي مرحله بعدي طبخ آماده كنيد، برنج را هم اضافه كرده بهمدت كافي بجوشانيد تا دانه برنج تقريبا در آش محو شود، اگر از برنج آش استفاده كنيد اين مرحله زودتر انجام خواهد شد و همچنين آش شما قوام بهتري خواهد يافت.در اين مرحله ترخون و تره را خرد كرده با عدس به ديگر مواد اضافه كنيد، نمك به اندازه دلخواه بزنيد و طبخ را روي شعله ملايم ادامه دهيد و مداوم آن را بهم بزنيد.
( آش رشته