دوشنبه ۰۳ دی ۰۳

كباب ايسليم

۸ بازديد

كباب ايسليم

( كيك كشك بادمجان )

مواد لازم


براي 4 نفر

- گوشت گوساله 300 گرم

– بادمجان 500 گرم

– پياز 1 عدد بزرگ

– گوجه فرنگي 2 عدد متوسط

– رب گوجه فرنگي 2 قاشق غذاخوري

– فلفل سبز كبابي 5-6 عدد

– مارگارين 2 قاشق غذاخوري

– روغن مايع (مخصوص سرخ كردن ) 1 ليوان

– آب 2 ليوان

– نمك فلفل و زرد چوبه به ميزان لازم

– خلال دندان 10 عدد

 
طرز تهيه


مارگارين را كمي داغ كنيد ، گوشت ها را كه از قبل به اندازه اي يك سانتي بريده ايد داخل روغن سرخ كنيد . گوشت را برداريد . پياز ساطوري شده را تفت دهيد تا طلايي شود . رب گوجه ، نمك فلفل و زرد چوبه بريزيد ، چند دقيقه ديگر خوب هم بزنيد . آب را اضافه كنيد . بگذاريد گوشت خوب مغز پخت شود . بادمجان ها را راه راه پوست كنيد. هر كدام را به درازي به سه يا چهار قسمت تقسيم كنيد ،15 دقيقه داخل آب نمك بگذاريد تا تلخي آن ها از بين برود ، بعد خشكشان كنيد . داخل روغن مايع هر دو طرف آن ها را سرخ كنيد . دو تكه بادمجان را به صورت صليب روي هم گذاشته در وسط آن 2-3 تكه گوشت بچينيد و گوشه هاي بادمجان ها را يكي يكي روي گوشت جمع كنيد .گوجه فرنگي ها را حلقه حلقه و فلفل ها را نيز از وسط دو تكه ببريد . روي بادمجان و گوشت يك حلقه گوجه بعد فلفل را با كمك خلال دندان ثابت كنيد. آن ها را داخل يك سيني بچينيد. آب گوشت را اضافه كنيد ، داخل فر در دماي 160 درجه سانتيگراد ، به مدت 15 دقيقه طبخ بدهيد. اگر مي خواهيد بادمجانها كمتر روغن بكشند قبل از اين كه سرخشان كنيد ، داخل ماست و آب ( 2 قاشق غذاخوري ماست و 4/1 ليوان آ ب ) بغلتانيد .

( كيك كشك بادمجان

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.