آموزش و نحوه درست كردن پاستا ميگو چيلي
مواد لازم
پاستا 200 گرم
كره 1 قاشق سوپخوري
روغن زيتون 1 قاشق سوپخوري
سير خرد شده 4 حبه
پودر چيلي 1 قاشق چايخوري
ميگو كوچك 10 الي 15 عدد
آبليمو 1 قاشق سوپخوري
پوره يا رب گوجه فرنگي 2 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
اين غذا با اين مواد اوليه براي 2 نفر مناسب مي باشد.
طرز تهيه
پاستا را به همراه كمي نمك و روغن 8 تا 10 دقيقه در آب جوش ريخته تا پخته و نرم شود. تا زماني كه پاستا آماده شود، تابهاي را روي حرارت متوسط قرار داده، كره و روغن زيتون را درون آن ريخته و اجازه ميدهيم تا كره ذوب شود. سپس سير و پودر چيلي را افزوده و دو دقيقه با تركيب روغن و كره تفت ميدهيم. حالا ميگوها را به مواد افزوده و ميگذاريم تا سه دقيقه با مواد تركيب شود تا بپزد. بعد پوره گوجهفرنگي، آبليمو ، نمك و فلفل را افزوده و كاملا مواد را مخلوط ميكنيم. پاستا را آبكش نموده و به همراه سس ميگو گرم، سرو ميكنيم.
لينك مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-172.html