شنبه ۳۰ فروردین ۰۴

نحوه درست كردن پاستا ميگو چيلي

۱۲ بازديد

آموزش و نحوه درست كردن پاستا ميگو چيلي

آموزش و نحوه درست كردن پاستا ميگو چيلي

آموزش شپزي

مواد لازم

پاستا                                      200 گرم
كره                                        1 قاشق سوپخوري
روغن زيتون                               1 قاشق سوپخوري
سير خرد شده                          4 حبه
پودر چيلي                                1 قاشق چايخوري
ميگو كوچك                               10 الي 15 عدد
آبليمو                                      1 قاشق سوپخوري
پوره يا رب گوجه فرنگي                 2 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل                              به ميزان لازم

اين غذا با اين مواد اوليه براي 2 نفر مناسب مي باشد.

طرز تهيه

پاستا  را به همراه كمي نمك و روغن 8 تا 10 دقيقه در آب جوش ريخته تا پخته و نرم شود. تا زماني كه پاستا آماده شود، تابه‌اي را روي حرارت متوسط قرار داده، كره و روغن زيتون را درون آن ريخته و اجازه مي‌دهيم تا كره ذوب شود. سپس سير و پودر چيلي را افزوده و دو دقيقه با تركيب روغن و كره تفت مي‌دهيم. حالا ميگوها را به مواد افزوده و مي‌گذاريم تا سه دقيقه با مواد تركيب شود تا بپزد. بعد پوره گوجه‌فرنگي، آبليمو ، نمك و فلفل را افزوده و كاملا مواد را مخلوط مي‌كنيم. پاستا را آبكش نموده و به همراه سس ميگو گرم، سرو مي‌كنيم.

لينك مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-172.html

پاستا

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.