دمي بادمجان
( كيك كشك بادمجان )
مواد لازم
? سيب زميني متوسط : 4 عدد,
? بادمجان متوسط : 4عدد,
? گوجه فرنگي درشت : 4 عدد,
? پياز : 2 عدد,
? فلفل دلمه اي : 2 عدد,
? گوشت چرخ كرده : 300 گرم,
? برنج : 400 گرم,
? روغن : 80 گرم
طرز تهيه
برنج را به مدت دو ساعت با آب و نمك خيس مي كنيم ، پيازها را ريز خرد كرده و تفت مي دهيم بعد از طلايي شدن پيازها كمي زردچوبه و گوشت چرخ كرده را نيز به آن اضافه مي كنيم تا سرخ شود. سيب زميني ها و بادمجان ها را نيز ريز خرد مي كنيم و جداگانه تفت مي دهيم. سپس برنج را شسته در ظرفي مناسب مي ريزيم ،گوجه ها را ريز خرد مي كنيم و يا رنده مي كنيم ،فلفل ها را نيز ريز خرد كرده ، و تمام مواد را به برنج اضافه مي كنيم.نمك و فلفل نيز به ميزان لازم به انها افزوده و در ظرف آب مي ريزيم به طوري كه آب روي تمامي مواد قرار بگيرد ،ظرف را روي حرارت زياد قرار مي دهيم تا آب بجوشد در اين مدت چند بار مواد را از زير به رو هم بزنيد تا مواد ته نشين نشود بعد از اين كه آب غذا جمع شد ،حرارت را كم كرده و دم كني مي گذاريم تا برنج دم بكشد.