شنبه ۳۰ فروردین ۰۴

طرز تهيه مرغ سرخ كرده با گوجه فرنگي

۱۶ بازديد

آموزش و طرز تهيه مرغ سرخ كرده با گوجه فرنگي

آموزش و طرز تهيه مرغ سرخ كرده با گوجه فرنگي

آموزش آشپزي

مواد لازم

گوجه فرنگي                                1 پيمانه
شكر قهوه اي                               1 قاشق سوپخوري
پولنتا                                          4/3 فنجان  (غذاي خوراكي به سبك ايتاليايي تشكيل شده از آرد ذرت و يا آرد نرم در آب جوش)
آرد                                            2/1 فنجان
آبدوغ (دوغ پس از گرفتن كره)           4/1 فنجان
سينه مرغ بدون پوست و استخوان      4 تكه
اسفناج                                       250 گرم

طرز تهيه

گوجه فرنگي‌ها را با چاقو شكاف دهيد روي آن شكر قهوه‌اي پاشيده و در ماكرويو قرار دهيد. حدود 3 دقيقه و يا تا موقعي كه پوست آن از هم پاشيده شده و گوجه فرنگي‌ها نرم شوند. آنها را هم بزنيد و جدا آن را كنار بگذاريد.
در يك ماهي‌تابه 5/2 فنجان آب همراه با 1 قاشق چاي خوري نمك ريخته تا به جوش آيد، سپس پولنتا را در آن قرار داده حرارت را كم كنيد و گاهي اوقات آن را هم بزنديد و براي 5 دقيقه آن را بپزيد.
در ظرف كم عمقي آرد را با 2/1 قاشق چاي خوري نمك و فلفل مخلوط كرده و به آن آبدوغ را اضافه كنيد، سپس مرغ‌ها را درون آن بغلتانيد و سپس 3 قاشق سوپخوري روغن در يك ماهي‌تابه ريخته و با حرارت ملايم، آن‌ها را در 4 دقيقه و يا تا وقتي كه صورتي شود سرخ كنيد.اسفناج‌ها را بپزيد و در بشقاب سروتان به همراه بقيه مواد تهيه شده قرار دهيد.

لينك مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-176.html

طرز تهيه مرغ

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.