آموزش و طرز تهيه مرغ سرخ كرده با گوجه فرنگي
مواد لازم
گوجه فرنگي 1 پيمانه
شكر قهوه اي 1 قاشق سوپخوري
پولنتا 4/3 فنجان (غذاي خوراكي به سبك ايتاليايي تشكيل شده از آرد ذرت و يا آرد نرم در آب جوش)
آرد 2/1 فنجان
آبدوغ (دوغ پس از گرفتن كره) 4/1 فنجان
سينه مرغ بدون پوست و استخوان 4 تكه
اسفناج 250 گرم
طرز تهيه
گوجه فرنگيها را با چاقو شكاف دهيد روي آن شكر قهوهاي پاشيده و در ماكرويو قرار دهيد. حدود 3 دقيقه و يا تا موقعي كه پوست آن از هم پاشيده شده و گوجه فرنگيها نرم شوند. آنها را هم بزنيد و جدا آن را كنار بگذاريد.
در يك ماهيتابه 5/2 فنجان آب همراه با 1 قاشق چاي خوري نمك ريخته تا به جوش آيد، سپس پولنتا را در آن قرار داده حرارت را كم كنيد و گاهي اوقات آن را هم بزنديد و براي 5 دقيقه آن را بپزيد.
در ظرف كم عمقي آرد را با 2/1 قاشق چاي خوري نمك و فلفل مخلوط كرده و به آن آبدوغ را اضافه كنيد، سپس مرغها را درون آن بغلتانيد و سپس 3 قاشق سوپخوري روغن در يك ماهيتابه ريخته و با حرارت ملايم، آنها را در 4 دقيقه و يا تا وقتي كه صورتي شود سرخ كنيد.اسفناجها را بپزيد و در بشقاب سروتان به همراه بقيه مواد تهيه شده قرار دهيد.
لينك مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-176.html