آموزش و نحوه درست كردن پيتزا شيكاگو
مواد لازم
گوجه فرنگي پوست كنده و خرد شده 2 عدد
پنير موتزارلا 250 گرم
پنير پيتزاي رنده شده 150 گرم
پنير پارمسان 3 قاشق غذا خوري
سير له شده دو حبه
سوسيس ايتاليايي يا كوكتل كباب شده و خرد شده 150 گرم
فلفل دلمه خرد شده 1 عدد
روغن زيتون 3 قاشق غذا خوري
پودر ريحان يا پونه يا آويشن به مقدار دلخواه
سس كچاپ به مقدار لازم
خمير پيتزا 400 گرم
طرز تهيه
ابتدا خمير پيتزا را با وردنه نازك نماييد.ظرف چدني يا قالب مخصوص پيتزا كه حداقل 8 سانتيمتر لبه دارد را برداشته و سطح داخلي آن را به طوري كه تمام لبه هاي ظرف پوشش داده شوند با خمير پيتزا بپوشانيد و اضافه خمير را از لبه ظرف ببريد.
سطح داخل خمير را با 2 تا 3 قاشق سس كچاپ بپوشانيد.سپس 100 گرم پنير موتزارلا كف قالب بريزيد.سوسيس و گوجه فرنگي را در يك لايه بريزيد .روي سوسيس و گوجه فرنگي را با 150 گرم پنير موتزارلا پوشش ديد.
فلفل دلمه اي خرد شده،سير له شده را روي پنير موتزرالا ريخته و كل سطح پيتزا را با پنير پيتزاي رنده شده بپوشانيد.
روي سطح پنير پيتزا را كاملا با سس كچاپ بپوشانيد و نمك و فلفل و آويشن را بر روي سطح سس بپاشيد و در آخر 3 قاشق پنير پارمسان رنده شده را روي سطح سس بريزيد.
پيتزا را در فر با حرارت 180 در جه سانتيگراد قرار دهيد و هنگامي كه خمير آن طلايي رنگ شد از داخل فر پيتزا را خارج نماييد(تقريبا 30 دقيقه).بعد از خارج كردن پيتزا شيكاگو از فر آن را برش زده و 3 قاشق غذاخوري روغن زيتون روي آن بريزيد و سرو نماييد.
لينك مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-175.html