آموزش و نحوه درست كردن چيپس خانگي
مواد لازم
روغن مايع مخصوص سرخ كردن به مقدار لازم
سب زميني به مقدار لازم
چاشني دلخواه به مقدار لازم
نمك به مقدار لازم
طرز تهيه
سيب زميني را بعد از پوست كندن به ورق هاي نازك با چاقو يا هر وسيله مخصوص خرد نماييد.سپس ورقه هاي سيب زميني را در آبكشي ريخته و خوب بشوئيد تا لايه نازك نشاسته اي روي چيپس كه از برش سيب زميني حاصل شده است شسته شود.
رطوبت ورقه هاي سيب زميني را با پارچه يا كاغذ مخصوص گرفته و به مدت نيم ساعت داخل فريزر بگذاريد.
بعد از آن سيب زميني ها را از فريزر خارج كرده و روي آن به ميزان دلخواه نمك بزنيد.روغن را در ماهيتابه يا سرخ كن داغ نماييد به اندازه اي كه روغن دود نكند.در صورت تمايل ادويه دلخواه خود را داخل روغن بريزيد.به طور مثال فلفل،پودر كچاپ ،پودر سير ،جعفري خشك شده و پودر شده يا هر طعمي را كه دلخواه شماست.از اسانس هاي ليمو يا پرتقال و يا حتي پوست خشك شده پرتقال و ليمو هم مي توانيد استفاده نماييد.
ورقه هاي سيب زميني را كم كم داخل روغن بريزيد.دقت نماييد ورقه ها هنگام ريختن داخل روغن به هم نچسبيده باشند.تا زماني كه چيپس ها رنگ طلايي و حالت ترد به خود بگيرند به سرخ كردن ادامه دهيدو بعد از آن چيپس ها را از روغن خارج كرده و بر روي پارچه و يا كاغذ مخصوص بگذاريد تا روغن آن گرفته شود.
مي توانيد چيپس را با سس سالسا ميل نماييد.
لينك مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-178.html