سس سالسا

تفريحي

شنبه ۳۰ فروردین ۰۴

سس سالسا

۱۳ بازديد

آموزش و نحوه درست كردن سس سالسا

آموزش و نحوه درست كردن سس سالسا

آموزش آشپزي

مواد لازم

گوجه فرنگي                             3 كيلو
پودر سير                                 2 قاشق غذاخوري
آبليمو                                     4 قاشق غذاخوري
نمك                                      نصف قاشق غذا خوري
فلفل قرمز                               يك و نيم  قاشق غذا خوري
زيره سبز پودر شده                    يك و نيم قاشق چايخوري
پياز قرمز                                 1 عدد خرد شده
پياز سفيد                               2 عدد خرد شده
فلفل قرمز                               1عدد خرد شده
گشنيز                                   4 قاشق غذا خوري خرد شده

طرز تهيه

براي تهيه سس سالسا بايد مواد را طوري خرد نمود كه بعد از درست شدن سس قابل تشخيص باشد. ابتدا در قابلمه بزرگي آب بريزيد و بگذاريد تا آب جوش بيايد بعد از آن گوجه فرنگي ها را در آب قرار دهيد تا پوست آنها  نرم شود،پس از ده دقيقه گوجه ها را از داخل آب در بياوريد و پوست آنها را جدا كنيد ،گوجه ها را از وسط نصف نموده و تخم هاي آن را جدا نماييد و نگيني خرد كنيد.

گوجه فرنگي هاي خرد شده را با پودر سير، آبليمو، نمك، فلفل و زيره داخل ماهي تابه بزرگي بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا به جوش بيايد. سپس پيازهاي قرمز ،سفيد،فلفل و گشنيز را به مواد اضافه كنيد و بگذاريد مواد جوش بزند تا اندازه اي كه سبزيجات نرم شوند و مخلوط فرم بگيرد.سس خنك شده را داخل شيشه بريزيد و در يخچال نگهداري كنيد.اين سس را معمولا با چيپس استفاده مي كنند.

لينك مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-179.html

سس سالسا

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.