آموزش و نحوه درست كردن كرپ گوشت و قارچ
مواد لازم
شير و آرد از هر كدام يك پيمانه
تخممرغ چهار عدد
روغن مايع يك قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
مواد لازم براي داخل كرپ
گوشت چرخشده 200 گرم
پياز متوسط يك عدد
قارچ 100 گرم
پودر آويشن نصف قاشق چايخوري
رب گوجهفرنگي يك قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
فلفل دلمهاي يك عدد
طرز تهيه
شير، آرد، نمك، فلفل، روغن و تخممرغ را با همزن برقي بزنيد و 10 دقيقه بگذاريد تا بماند. پياز را خلالي كرده گوشت چرخكرده را در آن تفت داده و بعد رب گوجهفرنگي، پودر آويشن، نمك و فلفل را اضافه كنيد. در پايان قارچ و فلفل دلمهاي را بيفزاييد.
تابه را گرم كرده كف آن يك قاشق روغن ريخته يك ملاقه از مواد را داخل آن گذاشته وقتي كه سرخ شد آن را برگردانيد. از مواد وسط آن گذاشته يك طرف آن را روي مواد برگردانده بعد مثل بقچه دو طرف را روي آن گذاشته در ظرف مورد نظر قرار دهيد.
لينك مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-181.html