آموزش و طرز تهيه شيريني خشك دو رنگ
مواد لازم
آرد 4 پيمانه
نمك 1/8 قاشق چايخوري
پودر قند 1 پيمانه
وانيل شكري 4/1 قاشق چايخوري
روغن 1 پيمانه
پودر كاكائو 2 قاشق چايخوري
طرز تهيه
روغن ، پودر قند و وانيل را خوب با همزن برقي بزنيد تا لطيف شود . آرد و نمك را الك كرده اضافه نمائيد ، خوب ورز دهيد تا خمير يكدست شود ، به طوري كه وقتي يك گلوله كوچك در دست درست مي نمائيد ، مت نشود . بعد نصف خمير را با پودر كاكائو مخلوط نموده تا اي رنگ شود ، سپس روي آن را پوشانده و چند ساعت بگذاريد بماند . شيريني خشك دو رنگ را به اشكال مختلف مي توانيد تهيه كنيد . براي خمير مارپيچي مقداري از خمير وانيلي را برداشته و روي كاغذ روغني به ابعاد 10 در 10باز نموده و خمير شكلاتي را نيز به همين ابعاد باز نموده و روي خمير وانيلي قرار دهيد و با كمك كاغذ روغني كه زير خمير وانيلي قرار داده ايد ، خمير را رول كنيد و به مدت 15 دقيقه درون يخچال قرار دهيد .
پس از اينكه خمير را از يخچال در آورديد ، يا چاقو به ضخامت نيم سانت برش دهيد و با فاصله در سيني بچينيد . طريقه ديگر اين خمير بدين ترتيب است كه خمير شكلاتي را به شكل مستطيل به ضخامت يك سانتي متر باز نموده خمير وانيلي را به قطر 3 سانت لوله نموده روي سطح خمير شكلاتي را اندكي با قلموي خيس مرطوب نموده خمير وانيلي را روي آن قرار داده سپس خمير را لوله نموده و روي خمير را پوشانده به مدت 10 دقيقه در يخچال قرار داده سپس آنرا بيرون آورده و به صورت باريكه هاي نيم سانتي برش داده و در سيني فر قرار دهيد . البته با توجه به تصاوير مي توانيد جاي خمير وانيلي را با خمير شكلاتي عوض نمائيد . فر را يك ربع قبل با حرارت 350 درجه فارنهايت روشن نموده تا گرم شود سپس سيني شيريني را در طبقه وسط فر قرار داده به مدت 15 الي 20 دقيقه بماند تا بپزد.
لينك مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-183.html