ماهي ميدم

تفريحي

شنبه ۳۰ فروردین ۰۴

ماهي ميدم

۱۵ بازديد

ماهي ميدم(غذاي جنوب ايران)

 ( سبزي پلو با ماهي )


مواد لازم براي 6 تا 8 نفر:
برنج=500 گرم
تره=500 گرم
شبت=1 كيلوگرم
ماهي=1 كيلوگرم(از نوع ماهيهاي گوشتي مثل ماهي شير-هامور-سنگسر-ميش ماهي يا هر نوع ماهي گوشتي)
پياز متوسط=3 عدد
روغن=200 گرم
گرد ليمو عماني=1 قاشق سوپخوري
زردچوبه=1 قاشق مرباخوري
نمك=بقدر كافي
طرز تهيه:
سبزي را پاك كرده،مي شوييم و در آبكش مي ريزيم.وقتي آب آن كاملا گرفته شد،به صورت ريز خرد مي كنيم.پياز را خلال كرده با 100 گرم روغن سرخ مي نماييم تا طلايي شود.سبزي را در پياز ريخته،قدري گرد ليمو عماني و زردچوبه و كمي نمك به آن مي زنيم و در حرارت ملايم مي گذاريم آب سبزي تبخير گرديده،كمي سرخ شود.ماهي را قطعه كرده،مي شوييم و با نصف استكان آب و كمي نمك در ظرفي مي ريزيم.آن را در حرارت ملايم مي گذاريم تا كمي بپزد.پوست ماهي را مي گيريم و به قطعات كوچك تقسيم مي كنيم و داخل سبزي مي ريزيم.آنها را هم مي زنيم تا با ساير مواد آغشته شده،كمي سرخ شود.برنج را خيس كرده،آبكش مي كنيم.نصفي از روغن را با نصف ليوان آب در كف ديگ مي ريزيم و مي گذاريم داغ شود.نصفي از برنج را در ديگ مي ريزيم.مواد سبزي و ماهي را لاي آن مي گذاريم و با بقيه برنج روي آن را مي پوشانيم.ظرف برنج را روي حرارت ملايم قرار مي دهيم و در ظرف را مي بنديم.بقيه روغن را كه 50 گرم مي شود با نصف ليوان آب جوشانده،روي برنج مي دهيم و مي گذاريم با حرارت ملايم به مدت 45 تا 60 دقيقه دم بكشد.موقع كشيدن تمام مواد را در ديگ مخلوط مي نماييم و در ديس مي كشيم.

( سبزي پلو با ماهي )

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.