سه شنبه ۰۴ خرداد ۹۵ ۰۹:۵۵ ۷ بازديد
خورش قيمه آلو
مواد لازم
گوشت بدون استخوان 500 گرم
لپه 150 گرم
روغن مايع 100 گرم
آلوخشك 200 گرم
پياز 100 گرم
رب گوجهفرنگي يك قاشق چايخوري
ليموعماني سه عدد
زردچوبه و دارچين از هر كدام يك قاشق چايخوري
آب، نمك، فلفل و روغن به ميزان لازم
طرز تهيه
پياز را خرد كرده و سرخ ميكنيم. وقتي طلايي شد گوشت را خرد كرده و داخل پياز ميريزيم. سپس ربگوجهفرنگي، زردچوبه، دارچين، نمك و فلفل را اضافه ميكنيم. آنگاه لپه را شسته و به بقيه مواد ميافزاييم و به اندازه سه ليوان آب ريخته تا با شعله ملايم خوب پخته شود.
پس از پخته شدن، ليموعماني را از پوست در آورده و در خورش ميريزيم. آلو را كه از قبل با آب گرم خيس كرده بوديم داخل خورش ريخته و به مدت 20 دقيقه با آلو ميجوشانيم تا خورش جا بيافتد و آماده شود.