دوشنبه ۰۳ دی ۰۳

رولت مرغ فلورنتينا

۹ بازديد

آموزش و نحوه درست كردن رولت مرغ فلورنتينا

آموزش و نحوه درست كردن رولت مرغ فلورنتينا

آشپزي

مواد لازم

سينه مرغ                                    يك عدد
فلفل دلمه‌اي                                يك عدد
اسفناج                                       نيم كيلوگرم
قارچ                                           60 گرم
پياز                                            60 گرم
ژامبون مرغ                                   يك ورق
تخم‌مرغ                                       يك عدد
شير                                           يك ليوان
روغن                                          سه قاشق غذاخوري
آرد سوخاري                                  به مقدار لازم
پنير پيتزا                                       50 گرم

طرز تهيه

سينه‌مرغ را با يك چاقوي تيز از وسط باز مي‌كنيم و آن را توسط استيك‌كوب يا گوشت‌كوب كوبيده و كنار مي‌گذاريم. در ماهي‌تابه مقداري روغن ريخته، پياز و فلفل‌دلمه خرد شده را به آن افزوده و سپس قارچ را به آن اضافه مي‌كنيم تا خوب پخته شوند. اين مخلوط را هم كنار مي‌گذاريم.
در قابلمه كوچكي مقدار كمي آب‌ ريخته و اسفناج را به آن اضافه كرده و به مدت دو دقيقه آن را بخارپز و آبكش مي‌كنيم و بعد آب اضافه آن را با فشردن مي‌گيريم. سپس در روي سينه‌مرغ يك پر ژامبون مرغ را قرارمي‌دهيم و بعد اسفناج پخته شده را روي آن گذاشته، قارچ، فلفل‌دلمه و پياز پخته شده را اضافه مي‌كنيم و مقداري جعفري ساطور شده را روي آن مي‌پاشيم و در آخر، پنير را روي مواد ذكر شده قرار داده و از يك طرف سينه‌مرغ را مانند پاكت مي‌بنديم و آن را در يك عدد كيسه فريزر گذاشته، به مدت يك ساعت در يخچال قرار مي‌دهيم تا خوب به هم بسته شود.
رولت مرغ را از كيسه فريزر درآورده و آن را در آرد سفيد و سپس در تخم‌مرغ و شير مخلوط مي‌گذاريم و در نهايت در آرد سوخاري آغشته كرده و آن را به آرامي در روغن نه چندان داغ قرار مي‌دهيم تا به آرامي طبخ شود. آن را اسلايس كرده و ميل مي‌كنيم.

لينك مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-182.html

رولت مرغ با عسل

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.