شنبه ۳۰ فروردین ۰۴

نحوه درست كرد خورش باميه

۱۳ بازديد

آموزش و نحوه درست كرد خورش باميه

آموزش و نحوه درست كرد خورش باميه

آموزش آشپزي

مواد لازم

گوشت با استخوان                       ۷۵۰ گرم
باميه                                        ۷۵۰ گرم
رب گوجه فرنگي                          دو قاشق سوپخوري
آبليموي تازه                                دو تا سه قاشق سوپخوري
پياز سرخ كرده                             دو قاشق سوپخوري
نمك و فلفل                                به ميزان لازم

طرز تهيه

پياز داغ را آماده كرده و گوشت را به آن اضافه مي‌كنيم حدود سه دقيقه تفت داده، سپس دو تا سه ليوان آب به آن اضافه كرده و مي‌گذاريم گوشت بپزد.
باميه‌ها را پس از تميز كردن و شستن (نبايد زياد باميه‌ها را كوتاه كرد، كافي است كمي چوب‌هاي ته آن را بگيريم) در ظرفي حاوي آب جوش كه كمي نمك به آن اضافه كرده‌ايم ريخته و پنج دقيقه مي‌جوشانيم، سپس در صافي ريخته تا آب اضافه آن برود.
پس از اين كه گوشت پخت رب، آبليمو، نمك و فلفل را به خورش اضافه كرد، باميه‌ها را در خورش ريخته و مي‌گذاريم پنج دقيقه ديگر بجوشد تا خورش آماده شود.

لينك مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-186.html

خورش باميه

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.