دوشنبه ۰۳ دی ۰۳

آويج گيلاني

۸ بازديد

آموزش و حوه درست كردن انار آويج گيلاني

آموزش و حوه درست كردن انار آويج گيلاني

آشپزي

مواد لازم

گردو                                               ۳۰۰ گرم
گوشت چرخ كرده                               ۳۰۰ گرم
رب انار                                             يك قاشق غذاخوري
آبغوره يا آب اناز                                  ۱ پيمونه
رب گوجه فرنگي                                 يك قاشق غذاخوري
پياز                                                 يك عدد
سبزي (تره – جعفري – نعنا)                  روي هم ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
نمك و فلفل                                      به مقدار لازم

طرز تهيه

۱- در ابتدا رب انار، آب انار يا آبغوره رو به همراه كمي نمك و فلفل ميزاريم ته يه قابلمه كمي جوش بخوره و بعد گردوي ساييده شده رو بهش اضافه ميكنيم و حسابي با هم مخلوط ميكنيم
۲- بعد به دفعات بهش آب سرد اضافه كرده تا زماني كه گردومون حسابي باز شده و دونه هاي روغن روش نمايان شه ( از اون موقع ديگه بهش آب سرد اضافه نميكنيم) بعد بهش رب گوجه زده و ميذاريم تا جا بيفته
۳- سبزيها رو خرد كرده و كمي در روغن سرخ ميكنيم و به گردوي پخته شده اضافه ميكنيم ،گوشت چرخ كرده رو به همراه پياز رنده شده، نمك ، فلفل و كمي از سبزيها قبل سرخ شدن رو به صورت كوفته قلقلي درآورده و كمي در تابه تفت ميديم و به خورشتمون اضافه ميكنيم،
۴- وقتي كوفته ها پختن و خورشتمون به روغن افتاد آماده است

منبع: مجله مراحم

لينك مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-187.html

كوفته فسنجان

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.