آموزش و حوه درست كردن انار آويج گيلاني
مواد لازم
گردو ۳۰۰ گرم
گوشت چرخ كرده ۳۰۰ گرم
رب انار يك قاشق غذاخوري
آبغوره يا آب اناز ۱ پيمونه
رب گوجه فرنگي يك قاشق غذاخوري
پياز يك عدد
سبزي (تره – جعفري – نعنا) روي هم ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
نمك و فلفل به مقدار لازم
طرز تهيه
۱- در ابتدا رب انار، آب انار يا آبغوره رو به همراه كمي نمك و فلفل ميزاريم ته يه قابلمه كمي جوش بخوره و بعد گردوي ساييده شده رو بهش اضافه ميكنيم و حسابي با هم مخلوط ميكنيم
۲- بعد به دفعات بهش آب سرد اضافه كرده تا زماني كه گردومون حسابي باز شده و دونه هاي روغن روش نمايان شه ( از اون موقع ديگه بهش آب سرد اضافه نميكنيم) بعد بهش رب گوجه زده و ميذاريم تا جا بيفته
۳- سبزيها رو خرد كرده و كمي در روغن سرخ ميكنيم و به گردوي پخته شده اضافه ميكنيم ،گوشت چرخ كرده رو به همراه پياز رنده شده، نمك ، فلفل و كمي از سبزيها قبل سرخ شدن رو به صورت كوفته قلقلي درآورده و كمي در تابه تفت ميديم و به خورشتمون اضافه ميكنيم،
۴- وقتي كوفته ها پختن و خورشتمون به روغن افتاد آماده است
منبع: مجله مراحم
لينك مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-187.html